Events op de Veluwe
Uit eten in Voorthuizen

Uit eten in Voorthuizen? Ontdek ons aanbod!

Lekker uit eten in Voorthuizen

Wil je gezellig uit eten in Voorthuizen? Bij Events op de Veluwe vind je een ruime selectie voor verschillende arrangementen. Of jij nu wilt lunchen met collega’s of dineren met vrienden of familie. Met Events op de Veluwe kom je gezellig eten bij restaurant Western Plaza, gelegen op Recreatiepark de Boshoek

Wil jij naast eten ook wat leuks doen? Combineer jouw lunch of diner dan met één van onze vele activiteiten op de Veluwe.

A la carte eten in Voorthuizen

Wil je gewoon lekker uit eten in Voorthuizen? Zonder bijzondere reden? Dat kan natuurlijk ook. Bij ons Eetcafé Western Plaza kan je kiezen uit een uitgebreid menu en speciaal voor kinderen hebben wij een uitgebreide menukaart met genoeg lekkers voor de kinderen. Voor een a la carte diner of lunch kan je altijd bij ons terecht. Kom je met een grote groep? Laat het ons dan van tevoren weten.

Let op: Buiten de schoolvakanties is ons restaurant op maandag en dinsdag gesloten.

Kies een van de arrangementen

Bij Events op de Veluwe kan jij terecht voor een heerlijke lunch of uitgebreid diner met vrienden, collega’s of familie. Ontdek ons complete aanbod met verschillende arrangementen en ontdek de mogelijkheden bij Events op de Veluwe.

Lunch

Diner

BBQ & Grill

Buffet

Maak er een dagje van!

Bij Events op de Veluwe kan je naast lekker eten, ook verschillende activiteiten boeken voor jong en oud. Combineer jouw lunch of diner met Oud-Hollandse spelletjes of maak een avontuurlijke buggytocht over de Veluwe. Ontdek onze verschillende arrangementen voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag!