App met ons +31 (0) 342 47 12 97 info@eventsopdeveluwe.nl
HomeEvenementenBedrijfsuitjesVrijgezellenfeestFamilie en GroepenKinderfeestjesContactDagje uit op de VeluweVakantie op de VeluweInvesterenAlle uitjes/activiteitenGa uit eten in Voorthuizen

Uit eten in Voorthuizen? Ontdek ons aanbod!

  1. Ga uit eten in Voorthuizen

Lekker uit eten in Voorthuizen

Wil je gezellig uit eten in Voorthuizen? Bij Events op de Veluwe vind je een ruime selectie voor verschillende arrangementen. Of jij nu wilt lunchen met collega’s of dineren met vrienden of familie. Met Events op de Veluwe kan je uit eten in Voorthuizen op mooie locaties, zoals Hotel de Boshoek of Western Plaza.

Wil jij naast eten ook wat leuks doen? Combineer jouw lunch of diner dan met één van onze vele activiteiten op de Veluwe.

A la carte eten in Voorthuizen

Wil je gewoon lekker uit eten in Voorthuizen? Zonder bijzondere reden? Dat kan natuurlijk ook. Bij ons Eetcafé Western Plaza kan je kiezen uit een uitgebreid menu en speciaal voor kinderen hebben wij een uitgebreide menukaart met genoeg lekkers voor de kinderen. Voor een a la carte diner of lunch kan je altijd bij ons terecht. Kom je met een grote groep? Laat het ons dan van tevoren weten.

Reserveer een tafeltje
 

Kies een van de arrangementen

Bij Events op de Veluwe kan jij terecht voor een heerlijke lunch of uitgebreid diner met vrienden, collega’s of familie. Ontdek ons complete aanbod met verschillende arrangementen en ontdek de mogelijkheden bij Events op de Veluwe.

Lunch

Diner

BBQ & Grill

Buffet

Maak er een dagje van!

Bij Events op de Veluwe kan je naast lekker eten, ook verschillende activiteiten boeken voor jong en oud. Combineer jouw lunch of diner met Oud-Hollandse spelletjes of maak een avontuurlijke buggytocht over de Veluwe. Ontdek onze verschillende arrangementen voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag!

Wanneer moet ik een geldige QR-code laten zien?

  • Wanneer je gaat eten in of op het terras van het restaurant via Events op de Veluwe, dien je een geldige QR-code in de CoronaCheck App en geldig legitimatiebewijs te laten zien.
  • Wanneer je gebruik wilt maken van het toilet, dien je een geldige QR-code in de CoronaCheck App en geldig legitimatiebewijs te laten zien.
  • Wanneer je gaat bowlen dien je een geldige QR-code in de CoronaCheck App en geldig legitimatiebewijs te laten zien.