Events op de Veluwe

Buggy rijden in Voorthuizen

  • Meerdere routes en afstanden
  • Over onverharde wegen
  • Geldig rijbewijs verplicht

Ontdek de Veluwe per Buggy: Avontuur Aan Het Stuur met Begeleiding!

Stap met vrienden, familie of collega's in een buggy vanaf het mooie Voorthuizen en verken de prachtige Veluwe onder begeleiding. Kies tussen een relaxte route langs hoogtepunten of een uitdagend pad over onverharde wegen, allemaal met deskundige begeleiding.

Diverse Avontuurlijke Buggy Routes 

Bij Events op de Veluwe bieden we diverse buggy routes onder deskundige begeleiding. Kies voor een korte, gemakkelijke route van ongeveer 23 km, perfect voor een uurtje plezier. Voor de avonturiers zijn er langere en uitdagendere routes, inclusief off-road trajecten. De langste route is maar liefst 85 km lang en ideaal voor een middag vol avontuurlijk vertier.

Let op: Sommige routes gaan over onverharde wegen.

Geniet van het stuur en ontdek de pracht van de Veluwe op jouw eigen tempo  tijdens de buggy avonturen!

 

Ontdek Hoogtepunten Tijdens het Buggy Rijden

Elke route biedt een reeks hoogtepunten in de regio. Verken de omgeving van Voorthuizen of geniet van de weelderige bossen in Putten, Garderen en Speuld. Maak stops bij pittoreske dorpjes zoals Stroe of Vierhouten, of breng een bezoek aan de voormalige spoorweghalte, Halte Asselt, en bewonder Kasteel Staverden.

Bij je gekozen route ontvang je een routebeschrijving. Onze evenementprijzen zijn inclusief BTW, brandstof en een verzekeringstoeslag van € 25,- per buggy. Houd er rekening mee dat er een borgsom van €250,- tot €500,- wordt gevraagd, afhankelijk van de groepsgrootte.

Buggy rijden reserveren

Wil je graag buggy rijden met jouw vrienden, familie of collega’s? Kijk dan altijd goed naar de beschikbare data per arrangement. Sommige arrangementen zijn dagelijks te reserveren, maar bepaalde arrangementen of routes zijn alleen op bepaalde tijdstippen of dagen te reserveren. Ga jij met een groep buggy rijden met 3 buggy’s of meer, dan krijgt u één begeleider mee. Bij 10 of meer buggy’s gaat er een tweede begeleider mee. Voor het meerijden van begeleiders wordt een toeslag gerekend van €75,- tot €150,-.

Buggy rijden

Lunch

Diner

BBQ & Grill

Speciaal

Buggy rijden met de familie

Zin in een leuke, actieve familiedag? Ontdek dan onze arrangementen voor buggy rijden met de familie. Combineer uw route met een aansluitende brunch of andere lekkere maaltijd.

Buggy rijden met het bedrijf

Wil je met collega’s een leuke route rijden over de Veluwe. Wij hebben arrangementen waarin je buggy rijden kunt combineren met een lunch of een maaltijd en op onze locatie is het ook mogelijk om een zaal te huren voor vergaderingen of evenementen.

Vrijgezellenfeest: buggy rijden

Wil je buggy rijden als stoere activiteit tijdens een vrijgezellenfeest? Ontdek dan onze arrangementen die jouw buggy route combineren met een aansluitend Wild West Buffet, barbecue of grill.

Bekijk al onze arrangementen voor buggy rijden of neem contact op met de klantenservice en vraag naar de mogelijkheden.

Praktische informatie omtrent het buggy rijden

Voor het besturen van de buggy dien je in het bezit te zijn van een geldig Rijbewijs. In een buggy passen 2 personen. Bij 3 buggy’s of meer word je vergezeld door een begeleider. Voor groepen groter dan 5 buggy’s wordt er een toeslag in rekening gebracht. Er zijn meer dan 10 buggy’s beschikbaar. Ga jij met een groep die groter is dan 20 personen? Neem dan even contact op met ons en vraag naar de mogelijkheden.