Events op de Veluwe

Buggy rijden in Voorthuizen

 
  • Meerdere routes en afstanden
  • Over onverharde wegen
  • Geldig rijbewijs verplicht

Buggy rijden op de Veluwe

Stap met je vrienden, familie of collega’s in een buggy vanaf Recreatiepark De Boshoek en ontdek de Veluwe op een buggy. Kies voor een ontspannen route langs de mooiste highlights in de omgeving of ga voor een uitdagende route over onverharde wegen.

Verschillende routes met de buggy rijden

Bij Events op de Veluwe kan je kiezen uit verschillende routes om met de buggy te rijden. Je kan ervoor kiezen om een korte, eenvoudige route te rijden. De kortste route is zo’n 23 km en duurt ongeveer 1 uur. Daarnaast vind je verschillende langere routes en kan je ervoor kiezen om routes over onverharde wegen te kiezen voor wat meer avontuur. Op de langste route rijd je met de buggy een route van maar liefst 85 km. Deze route is ideaal voor als je een dagdeel wilt vullen met een avontuurlijke middag vol plezier.

Let op! sommige routes gaan over onverharde wegen.

Hoogtepunten tijdens het buggy rijden

Op vrijwel elke route kom je langs een aantal highlights in de regio. Je kan de omgeving van Voorthuizen verkennen of genieten van de bosrijke omgeving in Putten, Garderen en Speuld. Doe tijdens je route de dorpjes Stroe of Vierhouten aan of maak een korte stop bij de voormalige spoorweghalte, Halte Asselt of neem een kijkje bij Kasteel Staverden.

Afhankelijk van de route die je kiest, krijgt je een kaart met routebeschrijving. De prijzen voor alle evenementen zijn incl. BTW, brandstof en een verzekeringstoeslag twv. € 25,- (per buggy). Let ook op dat er een borgsom van €250,- wordt gerekend voor de buggy.

Buggy rijden reserveren

Wil je graag buggy rijden met jouw vrienden, familie of collega’s? Kijk dan altijd goed naar de beschikbare data per arrangement. Sommige arrangementen zijn dagelijks te reserveren, maar bepaalde arrangementen of routes zijn alleen op bepaalde tijdstippen of dagen te reserveren. Ga jij met een groep buggy rijden met 3 buggy’s of meer, dan krijgt u één begeleider mee. Bij 10 of meer buggy’s gaat er een tweede begeleider mee. Voor het meerijden van begeleiders wordt een toeslag gerekend van €75,- tot €150,-.

Buggy rijden

Lunch

Diner

BBQ & Grill

Speciaal

Buggy rijden met de familie

Zin in een leuke, actieve familiedag? Ontdek dan onze arrangementen voor buggy rijden met de familie. Combineer uw route met een aansluitende brunch of andere lekkere maaltijd.

Buggy rijden met het bedrijf

Wil je met collega’s een leuke route rijden over de Veluwe. Wij hebben arrangementen waarin je buggy rijden kunt combineren met een lunch of een maaltijd en op onze locatie is het ook mogelijk om een zaal te huren voor vergaderingen of evenementen.

Vrijgezellenfeest: buggy rijden

Wil je buggy rijden als stoere activiteit tijdens een vrijgezellenfeest? Ontdek dan onze arrangementen die jouw buggy route combineren met een aansluitend Wild West Buffet, barbecue of grill.

Bekijk al onze arrangementen voor buggy rijden of neem contact op met de klantenservice en vraag naar de mogelijkheden.

Praktische informatie omtrent het buggy rijden

Voor het besturen van de buggy dien je in het bezit te zijn van een geldig Rijbewijs. In een buggy passen 2 personen. Bij 3 buggy’s of meer word je vergezeld door een begeleider. Voor groepen groter dan 5 buggy’s wordt er een toeslag in rekening gebracht. Er zijn meer dan 10 buggy’s beschikbaar. Ga jij met een groep die groter is dan 20 personen? Neem dan even contact op met ons en vraag naar de mogelijkheden.