Events op de Veluwe
Bowlen in Voorthuizen

Bowlen in Voorthuizen

 
  • Bowlen in Voorthuizen met collega's
  • Bowlingarrangementen op maat
  • Gezellig bowlen in Voorthuizen bedrijfsuitje

Bowlen met bedrijfsuitje

Ga met jouw collega's de strijd aan op onze Bowlingbaan in Voorthuizen! Het klassieke teamuitje dat eigenlijk nooit verveeld. Op onze bowlingbaan in Voorthuizen kan jij met je collega’s de strijd aan in ‘Bedrock bowling’ stijl. Tijdens jouw bedrijfsuitje ga jij met je collega’s terug naar de Steentijd en neem je het tegen elkaar op of tegen de andere baan.

Ga alleen met jouw afdeling of neem het hele bedrijf mee naar de Bowlingbaan en reserveer meerdere banen. Naast het standaard bowling spel, heb je meerdere interactieve spelmogelijkheden bij onze bowlingbaan. Neem het tegen elkaar op en ontdek het bowling talent in jouw team. Gooi jij de meeste strikes?

Bowlingarrangementen op maat

Komen jij en je collega’s bowlen met jullie bedrijfsuitje? Combineer je team uitje dan met één van onze arrangementen. Combineer je bedrijfsuitje met een aansluitende lunch of een uurtje borrelen. Uiteraard kan je bij ons ook kiezen uit één van de vele mogelijkheden voor een diner. Na het bowlen kan jij met je collega’s lekker dineren, tafelgrillen of barbecueën.

Bedrijfsuitje met bowlen

We helpen je graag met het samenstellen van jouw bedrijfsuitje. Naast bowlen en lekker eten is er nog veel meer mogelijk! Wil jij meer dan alleen bowlen met je bedrijfsuitje? Boek dan aansluitend een van onze andere activiteiten, zoals Oud-Hollandse spelletjes of een dinerspel.

Kies een van de arrangementen en stel het dagje uit met collega's helemaal zelf samen. Kom je er niet helemaal uit? Of wil je ook kunnen vergaderen op locatie in Voorthuizen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

Je kunt ons bereiken op 0342-471297 of info@eventsopdeveluwe.nl