Events op de Veluwe
Bowlen in Voorthuizen

Bowlen in Voorthuizen

 
  • Bowlen in Voorthuizen met collega's
  • Bowlingarrangementen op maat
  • Gezellig bowlen in Voorthuizen bedrijfsuitje

Bowlen als Perfect Bedrijfsuitje in Voorthuizen!

 

Duik in het klassieke bowlen met een twist op onze Bowlingbaan in Voorthuizen! Een bedrijfsuitje vol plezier en competitie met een vleugje 'Bedrock bowling'-stijl, waar jij en je collega's teruggaan naar de Steentijd voor een onvergetelijke strijd.

Of je nu met je afdeling speelt of het hele bedrijf meeneemt voor een paar banen, onze bowlingbaan biedt meer dan alleen het standaardspel. Ontdek de interactieve mogelijkheden en laat het bowlingtalent van jouw team zien. Wie gooit de meeste strikes en wordt de bowlingkampioen van jullie uitje?

Bowlingarrangementen op maat

Komen jij en je collega’s bowlen met jullie bedrijfsuitje? Combineer je team uitje dan met één van onze arrangementen. Combineer je bedrijfsuitje met een aansluitende lunch of een uurtje borrelen. Uiteraard kan je bij ons ook kiezen uit één van de vele mogelijkheden voor een diner. Na het bowlen kan jij met je collega’s lekker dineren, tafelgrillen of barbecueën.

Bedrijfsuitje met bowlen

We helpen je graag met het samenstellen van jouw bedrijfsuitje. Naast bowlen en lekker eten is er nog veel meer mogelijk! Wil jij meer dan alleen bowlen met je bedrijfsuitje? Boek dan aansluitend een van onze andere activiteiten, zoals Oud-Hollandse spelletjes of een dinerspel.

Kies een van de arrangementen en stel het dagje uit met collega's helemaal zelf samen. Kom je er niet helemaal uit? Of wil je ook kunnen vergaderen op locatie in Voorthuizen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

Je kunt ons bereiken op 0342-471297 of info@eventsopdeveluwe.nl