Events op de Veluwe
Bowlen kinderfeestje in Voorthuizen

Bedrock Bowling + friet & snack

 

Bowlen kinderfeestje: Bedrock Bowling party

Maak op jouw verjaardag samen met je vriendjes en vriendinnetjes een reis terug in de tijd naar het stenen tijdperk en ga met elkaar de strijd aan in een grotachtige omgeving tijdens onze Bedrock bowling party. Tijdens de Bedrock bowling party gaat jouw kind met vriendjes en vriendinnetjes de strijd aan.

Omdat je jarig bent, zetten wij de discolichten aan in onze bowlinggrot en uiteraard zingen wij een liedje voor je.

Kies je ervoor om te bowlen bij het kinderfeestje dan combineer je een uur bowlen met een frietje en snack, onbeperkte ranja en een cadeautje voor alle bezoekers. Je krijgt twee minifrikadellen, twee bitterballen en twee kipnuggets als snack.

Wie kan er het beste bowlen op jouw kinderfeestje?

Tijdens het kinderfeestje van jouw kind kan je in onze bowlinggrot kiezen voor verschillende spelvormen. Je kunt bowlen zonder hekjes, maar als het niet lukt om een strike te gooien dan kunnen wij de hekken omhoog zetten. Daarnaast kan je nog kiezen uit verschillende andere spelletjes die je kunt spelen op onze interactieve bowlingbaan om de maximale fun factor uit jouw spel te halen. 

Details van dit kinderfeestje:

  • Duur: 1 uur Bowlen en 1 uur patat eten
  • Aantal kinderen: minimaal 4
  • Kosten: € 10,50 per kind (€ 6,50 per volwassene)
  • Locatie: Westen Plaza Harremaatweg 34, Voorthuizen

Voor ouders en begeleiders

Ook aan de ouders en begeleiders hebben wij gedacht. U betaalt slechts € 6,50 per volwassene. Daarmee krijgt u van ons een portie friet met snack (twee minifrikadellen, twee bitterballen en twee kipnuggets) en kunt u onbeperkt koffie of thee krijgen.