Events op de Veluwe
Oud Hollandse Spelletjes spelen in Voorthuizen

Oud Hollandse spelletjes spelen met familie

  • Oud Hollandse spelletjes spelen
  • Familie uitje in Voorthuizen
  • Ga terug in de tijd

Ontdek de Magie van Oud-Hollandse Spelletjes met je Familie!

Bij Events op de Veluwe beleef je met je familie een dag vol nostalgie en plezier met Oud-Hollandse spelletjes. Van jong tot oud, deze klassieke spelletjes zijn de ideale activiteit voor een onvergetelijke familiedag!

Zelfs de kleintjes kunnen meedoen, terwijl de oudere generaties herinneringen ophalen aan deze tijdloze spellen. Ga de uitdaging aan, meet je krachten en beleef een lachwekkende strijd. Reserveer deze betoverende ervaring voor het hele gezin of de uitgebreide familie!

Beleef een Compleet Verwenpakket na een Dag vol Plezier!

Na een dag vol bruisende activiteiten, verdienen jullie wel wat lekkers! Bij Events op de Veluwe hebben jullie keuze te over om jullie Oud-Hollandse spelletjeservaring perfect af te sluiten. Ga voor een smaakvolle barbecue, verrukkelijk tafelgrillen of geniet van een smakelijke lunch of diner!

Een perfecte manier om samen te komen, te genieten en de dag in stijl af te sluiten. Dus, waar hebben jullie zin in na al die gezellige spelletjes?

Laat Jouw Familie-uitje Stralen, Weer of Geen Weer!

Laat geen buitje je familiedag verpesten! Met de Oud-Hollandse spelletjes van Events op de Veluwe is plezier gegarandeerd, binnen én buiten. Of de zon nu schijnt of de regen met bakken uit de lucht komt, jullie familiedag gaat door!

Van reusachtige Jenga tot stokken vangen en strategisch denken met de spiegelkast, er zijn talloze leuke spelletjes voor alle leeftijden. Een familiedag vol plezier, ongeacht het weer!

Creëer een Dag vol Verrassingen

Wil je jouw familiedag extra speciaal maken? Combineer de Oud-Hollandse spelletjes met andere geweldige activiteiten zoals een gezellig potje bowlen of verken de prachtige Veluwe tijdens een spannende buggytocht!

Laat ons je helpen bij het plannen van een onvergetelijke dag voor jou en je familie. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. We kijken ernaar uit om jullie dag onvergetelijk te maken!

Veelgestelde vragen: Oud Hollandse Spelletjes met Familie

Welke Oud-Hollandse spelletjes kun je doen?

Bij Oud-Hollandse spelletjes denk je aan sjoelen, zenuwspiraal & spijkerpoepen. Er zijn nog veel meer activiteiten mogelijk. Oftewel de leukste competitieve Oud-Hollandse spellen. Dit kun je allemaal doen bij Events op de Veluwe. Ontdek deze geweldig interactieve ervaring in combinatie met een arrangement.

Kun je Oud-Hollandse spelletjes combineren met een arrangement?

Jazeker, de Oud-Hollanse spelletjes dag is ideaal te combineren met een lunch, diner of barbecue. Ook kun je deze speelse activiteit uitstekend combineren met een uurtje bowlen, minigold of racen op de simulator.

Hoe lang duurt een Oud-Hollandse spelletjes dag?

Oud-Hollandse spelletjes boek je voor een tijdvak van maximaal 2 uur. Zeker met grotere groepen heb je de 2 uur nodig om ieder spel te kunnen spelen.