Events op de Veluwe

Oud Hollandse spelletjes spelen met familie

 
  • Oud Hollandse spelletjes spelen
  • Familie uitje in Voorthuizen
  • Ga terug in de tijd

Ontdek de leukste spelletjes met de familie

Doe de leukste Oud-Hollandse spelletjes met familie bij Events op de Veluwe. Voor een familiedag of uitje met het hele gezin zijn Oud-Hollandse spelletjes één van de leukste activiteiten om te doen.

Zelfs de allerkleinste kunnen meedoen met deze spelletjes en voor alle opa’s, oma’s en ooms en tantes zullen de spelletjes een feest van herkenning zijn. Ga met elkaar de strijd aan en ontdek wie de beste is of verdeel je familie en speel in teams tegen elkaar. Zowel voor hele gezin als voor de complete familie zijn de Oud-Hollandse spelletjes te reserveren. 
 

Familiedag met arrangement

Na een dag vol spel en plezier is het natuurlijk ook leuk om de dag gezamenlijk af te sluiten onder het genot van een hapje en drankje. Bij Events op de Veluwe heb je de keuze uit eenlopende mogelijkheden om de Oud-Hollandse spelletjes te combineren met een barbecue, tafelgrillen of een lunch of diner. 

 

Indoor familie uitje in Voorthuizen


Moet jouw familiedag kostte wat kost door kunnen gaan? Dan zijn de Oud-Hollandse spelletjes een ideale familie activiteit. Je kunt deze spelletjes namelijk zowel binnen als buiten doen. Weer of geen weer, jouw familiedag kan gewoon doorgaan.

Stapel de enorme Jenga blokken, vang zo veel mogelijk stokken en werk tactisch met de spiegelkast. Dit is slechts een kleine greep uit de spelletjes die wij voor jou in petto hebben. Plezier voor jong en oud gegarandeerd!


Dagvullende activiteiten


Wil jij je van jouw familie uitje een dagvullende activiteit maken? Dan kan je verschillende activiteiten combineren met een lunch of diner. Combineer bijvoorbeeld de Oud-Hollandse spelletjes met een potje bowlen met de familie of verken met je familie de Veluwe tijdens een van onze buggy tochten. 

Wil jij graag een leuke dag vol plezier beleven met je familie? Wij denken graag met je mee. Neem contact met ons op en wij helpen je mee bij het plannen van een onvergetelijke dag voor jou en je familie. Uiteraard ontvang je van ons een vrijblijvende offerte.