App met ons +31 (0) 342 47 12 97 info@eventsopdeveluwe.nl
HomeEvenementenBedrijfsuitjesVrijgezellenfeestFamilie en GroepenKinderfeestjesContactDagje uit op de VeluweVakantie op de VeluweInvesterenAlle uitjes/activiteitenGa uit eten in Voorthuizen

E-Chopper

  1. E-Chopper
 

Nieuw: E-chopper in Voorthuizen

Ontdek Voorthuizen en de Veluwe op een E-chopper. Lekker uitwaaien met vrienden, collega’s of familie? Op de E-Chopper kun je de mooie, bosrijke omgeving van de Veluwe ontdekken. Een ideaal uitje voor in de zomer. Tijdens de E-Chopper Veluwe tour rijd je een vooraf geplande route vanaf Recreatiepark De Boshoek in Voorthuizen. Tijdens deze tocht, kan je zelf bepalen waar en wanneer je wilt stoppen voor een kop koffie, lunch of een lekker ijsje. Of gebruik een van onze uitgestippelde routes.

  • Het dragen van een helm tijdens het rijden van de E-chopper is niet verplicht.
  • Het is niet mogelijk om met meer dan één persoon op de E-chopper te rijden (kinderen mogen niet achterop).

Kosten E-chopper huren Veluwe

Voor de E-chopper Veluwe tour betaal je :
2 uur rijden € 29,95 p.p. 
Je betaalt € 50,- borg per E-chopper (tot maximaal € 150,- per reservering)

Starttijden: 10:00 of 13:30 uur
Zorg dat je 15 minuten voor aanvang aanwezig bent ivm borg en instructie.

Om de E-chopper te huren, dien je in het bezit te zijn van een brommer- en/of autorijbewijs.

E-chopper 2 uur aanvragen
 

Plan je dagje uit met Events op de Veluwe.

Vul hieronder je gegevens in en wij laten je zo snel mogelijk weten of jouw activiteit door kan gaan. Na bevestiging, is je aanvraag definitief. Heb je specifieke wensen, wil jij je uitje combineren met andere activiteiten of een hapje en drankje? Laat het ons dan weten in de opmerkingen. 

Wij denken graag met je mee bij het plannen van jouw dagje uit!

Over de Brekr E-Chopper Veluwe tour

Onze E-Chopper is een soort elektrische brommer, die op deze manier design, elektrische techniek en historie verbindt, is nieuw van het merk Brekr. Brommers en scooters zijn al elektrisch, maar zien er nog steeds hetzelfde uit. Met deze elektrisch aangedreven chopper kan je zonder problemen de bossen van de Veluwe verkennen.

Gevaarlijk op de weg, vanwege geen geluid door elektrische aanvoer? Nee hoor! Onze Brekr E-chopper maakt gebruik van electrified sound. Dat wil zeggen dat medeweggebrukers jou horen én dus zien aankomen. Het geluid wordt kunstmatig opgewekt en houdt rekening met de snelheid en stand van de gashendel. 

Wil je een leuke dag hebben met vrienden, collega’s of famile? Dan kan je bij Events op de Veluwe jouw E-chopper tour combineren met één van onze andere activiteiten en een lunch of diner. Combineer jouw Veluwe tocht met een escape room of een gezellig potje bowlen en sluit de dag af met een lekkere barbecue of een diner.

Een E-scooter is te vergelijken met een bromfiets, maar de Brekr variant is helemaal anno 2021! Daarom moeten alle bestuurders in het bezit zijn van minimaal een bromfietscertificaat.

Achtergrond Brekr E-chopper

Brekr is een nieuw Nederlands merk gevestigd in de Achterhoek, een gebied met veel motorliefhebbers en een rijke motorcrosshistorie. De naam Brekr is afgeleid van het Achterhoekse ‘brekken’. Een brekker houdt van een feestje, muziek, mag graag wat lol maken en rijdt of sleutelt met passie aan motoren.