App met ons +31 (0) 342 47 12 97 info@eventsopdeveluwe.nl

E-Chopper

  1. E-Chopper
 

E-Chopper Veluwe tour

Ontdek de Veluwe op een E-chopper. Lekker uitwaaien met vrienden, collega’s of familie? Op de E-Chopper kan je de mooie, bosrijke omgeving van de Veluwe ontdekken. Een ideaal uitje voor in de zomer. Tijdens de E-Chopper Veluwe tour rijd je een vooraf geplande route vanuit Garderen of Voorthuizen. Tijdens deze tocht, kan je zelf bepalen waar en wanneer je wilt stoppen voor een kop koffie, lunch of een lekker ijsje.

Verken de Veluwe op een E-Chopper


Huur een E-Chopper en verken de Veluwe. Rijd bijvoorbeeld door Nationaal Park de Hoge Veluwe of bezoek het Kröller-Muller museum. Je start de Veluwe E-chopper tour vanuit de dorpen Voorthuizen of Garderen en kan vanuit daar verschillende routes afleggen. Welke kant jij opgaat, is aan jou. 

Over de E-Chopper Veluwe tour


Een E-Chopper is een soort elektrische scooter, naar het model van een ‘chopper’ motor. Met de elektrisch aangedreven scooter kan je zonder problemen de bossen van de Veluwe verkennen. Wil je een leuke dag hebben met vrienden, collega’s of famile? Dan kan je bij Events op de Veluwe jouw E-chopper tour combineren met één van onze andere activiteiten en een lunch of diner. Combineer jouw Veluwe tocht met een escape room of een gezellig potje bowlen en sluit de dag af met een lekkere barbecue of een buffet.

Een E-scooter is te vergelijken met een bromfiets. Daarom moeten alle bestuurders in het bezit zijn minimaal een bromfietscertificaat. Kinderen of jongeren zonder rijbewijs kunnen achterop meerijden.

Kosten E-chopper

Voor de E-chopper Veluwe tour betaal je € 27,50 p.p. Je kunt dan 2 uur lekker touren. 
Liever 3 uur touren? Dan kost dat € 34,50 p.p.

Alternatief E-choppers

Momenteel bieden wij een leuk alternatief ipv E-chopper rijden. Ben je geïnteresseerd, neem dan even contact met ons op via +31 (0) 342 47 12 97 of info@eventsopdeveluwe.nl.

 

Ook E-loopfiets, Scooter of E-mountainbike

Het is ook mogelijk om op een gewone scooter een van onze routes af te leggen. Daarnaast kan je ook kiezen voor een E-loopfiets of een E-mountainbike. Ideaal voor als een deel van je gezelschap geen rijbewijs heeft. 

Plan je dagje uit met Events op de Veluwe.

Vul hieronder je gegevens in en wij laten je zo snel mogelijk weten of jouw activiteit door kan gaan. Na bevestiging, is je aanvraag definitief. Heb je specifieke wensen, wil jij je uitje combineren met andere activiteiten of een hapje en drankje? Laat het ons dan weten in de opmerkingen. 

Wij denken graag met je mee bij het plannen van jouw dagje uit!