App met ons +31 (0) 342 47 12 97 info@eventsopdeveluwe.nl
HomeEvenementenBedrijfsuitjesVrijgezellenfeestFamilie en GroepenKinderfeestjesContactDagje uit op de VeluweVakantie op de VeluweInvesterenAlle uitjes/activiteitenGa uit eten in Voorthuizen

E-Chopper huren Veluwe

  1. E-Chopper
 

Nieuw: E-chopper in Voorthuizen

Ontdek Voorthuizen en de Veluwe op een E-chopper. Lekker uitwaaien met vrienden, collega’s of familie? Op de E-Chopper kun je de mooie, bosrijke omgeving van de Veluwe ontdekken. Een ideaal uitje voor in de zomer. 

  • Het dragen van een helm tijdens het rijden van de E-chopper is niet verplicht.
  • Het is niet mogelijk om met meer dan één persoon op de E-chopper te rijden (kinderen mogen niet achterop).

Kosten E-chopper huren Veluwe

Voor de E-chopper Veluwe tour betaal je:

  • 2 uur rijden € 32,95 p.p. 
  • 2 uur rijden én 2-gangen keuzelunch € 46,45 p.p.
  • 2 uur rijden én high tea € 46,45 p.p.
  • Je betaalt € 50,- borg per E-chopper (tot maximaal € 150,- per reservering)

Starttijden: 10:00 of 13:30 uur

Zorg dat je 15 minuten voor aanvang aanwezig bent ivm borg en instructie.

Om de E-chopper te huren, dien je in het bezit te zijn van een brommer- en/of autorijbewijs.

Van 1 november tot 1 maart verhuren wij geen E-choppers ivm slechter weer en kans op gladde wegen.

E-chopper 2 uur reserveren
 
E-chopper met lunch reserveren
 
E-chopper met high tea reserveren
 

Mooie route over de Veluwe

De E-chopper tour begint op Recreatiepark de Boshoek. Tijdens de E-Chopper tour rijd je een prachtige route over de Veluwe vanaf Recreatiepark De Boshoek in Voorthuizen. Tijdens het rijden is er tijd voor een pauze van ongeveer een kwartier. Stop bij Boshuis Drie voor een heerlijk kopje koffie of ga naar de Ijstijd in Garderen voor het beste ijs uit de omgeving. 

Deze route van ongeveer 30 km brengt je rond een aantal mooie locaties op de Veluwe en door enkele prachtige dorpjes die de omgeving te bieden heeft.

E-chopper arrangement met lunch of high tea

Na een gezellige e-chopper tour, heb je waarschijnlijk de behoefte om iets te nuttigen. Combineer jouw uitje met een 2-gangen keuzelunch of high tea om jouw avontuur compleet te maken. Met ons e-chopper lunch arrangement, krijg je een vers soepje vooraf, met als vervolg een heerlijk 5-keuze lunchgerecht. Je hebt de keuze uit: kroket, omelet, broodje gezond, gerookte kip of onze carpaccio!

Wil je toch liever samen genieten van een ontspannen high tea? Dat is uiteraard ook mogelijk. Deze combinaties zijn ideaal voor een vrijgezellenfeest of avontuurlijke middag met vrienden, familie of collega’s. Zo kun je nog heerlijk nagenieten van de prachtige e-chopper routes.

Plan je dagje uit met Events op de Veluwe.

Vul hieronder je gegevens in en wij laten je zo snel mogelijk weten of jouw activiteit door kan gaan. Na bevestiging, is je aanvraag definitief. Heb je specifieke wensen, wil jij je uitje combineren met andere activiteiten of een hapje en drankje? Laat het ons dan weten in de opmerkingen. 

Wij denken graag met je mee bij het plannen van jouw dagje uit!

Over de Brekr E-Chopper Veluwe tour

Onze E-Chopper is nieuw van het merk Brekr. Dit voertuig is een soort elektrische brommer, die op deze manier design, elektrische techniek en historie met elkaar verbindt. Met deze elektrisch aangedreven chopper kun je zonder problemen de bossen van de Veluwe verkennen.

Gevaarlijk op de weg vanwege geen geluid door elektrische aanvoer? Nee hoor! De Brekr E-chopper maakt gebruik van electrified sound. Dat wil zeggen dat medeweggebruikers jou horen én dus zien aankomen. Het geluid wordt kunstmatig opgewekt en houdt rekening met de snelheid en stand van de gashendel. 

Wil je een leuke dag hebben met vrienden, collega’s of familie? Dan kan je bij Events op de Veluwe jouw E-chopper tour combineren met één van onze andere activiteiten en een lunch of diner. Combineer jouw Veluwe tocht met een escape room of een gezellig potje bowlen en sluit de dag af met een lekkere barbecue of een diner.

Een E-scooter is te vergelijken met een bromfiets, maar de Brekr variant is helemaal anno 2021! Daarom moeten alle bestuurders in het bezit zijn van minimaal een bromfietscertificaat.

Achtergrond Brekr E-chopper

Brekr is een nieuw Nederlands merk gevestigd in de Achterhoek, een gebied met veel motorliefhebbers en een rijke motorcrosshistorie. De naam Brekr is afgeleid van het Achterhoekse ‘brekken’. Een brekker houdt van een feestje, muziek, mag graag wat lol maken en rijdt of sleutelt met passie aan motoren.