Events op de Veluwe
Brekr E-chopper rijden in Voorthuizen vanaf Recreatiepark De Boshoek via Events op de Veluwe

E-Chopper huren Veluwe

 

E-chopper in Voorthuizen

Ontdek Voorthuizen en de Veluwe op een E-chopper. Lekker uitwaaien met vrienden, collega’s of familie? Op de E-Chopper kun je de mooie, bosrijke omgeving van de Veluwe ontdekken. Een ideaal uitje voor in de zomer. 

  • Het dragen van een helm tijdens het rijden van de E-chopper is verplicht. Wij hebben deze beschikbaar. 
  • Het is niet mogelijk om met meer dan één persoon op de Brekr E-choppers te rijden. Bij de twee Retelli E-choppers kan 1 kind achter op.

Nieuw: Retro Retelli E-choppers in Voorthuizen

Op deze twee nieuwe gele e-choppers waan je je echt even in italie! Dit klassieke retro model e-chopper neemt je mee over een prachtige route op de Veluwe. En extra leuk:  je kan met je hele gezin, want je kind kan achterop met je mee. Wanneer kom jij de nieuwe e-choppers ervaren?

Kies jij de stoere Brekr of de Retro Retelli e-chopper?

Naast de twee nieuwe retro e-choppers, kan je natuurlijk ook op een van de tien stoere Brek'r e-choppers! Deze zijn geluidloos en hebben een stoer uiterlijk. Je kan met een groep van maximaal 12 personen (en twee kinderen) de Veluwe ontdekken! Welk model kies jij?

 
 
 

Waar begint de Veluwe E-Chopper route?

De E-chopper tour begint op Recreatiepark de Boshoek. Tijdens de E-Chopper tour rijd je een prachtige route over de Veluwe vanaf Recreatiepark De Boshoek in Voorthuizen. Tijdens het rijden is er tijd voor een pauze van ongeveer een kwartier. Stop bij Boshuis Drie voor een heerlijk kopje koffie of ga naar de Ijstijd in Garderen voor het beste ijs uit de omgeving. 

Deze route van ongeveer 30 km brengt je rond een aantal mooie locaties op de Veluwe en door enkele prachtige dorpjes die de omgeving te bieden heeft.

Over de Brekr E-Chopper

Onze E-Chopper is nieuw van het merk Brekr. Dit voertuig is een soort elektrische brommer, die op deze manier design, elektrische techniek en historie met elkaar verbindt. Met deze elektrisch aangedreven chopper kun je zonder problemen de bossen van de Veluwe verkennen.

Brekr is een nieuw Nederlands merk gevestigd in de Achterhoek, een gebied met veel motorliefhebbers en een rijke motorcrosshistorie. De naam Brekr is afgeleid van het Achterhoekse ‘brekken’. Een brekker houdt van een feestje, muziek, mag graag wat lol maken en rijdt of sleutelt met passie aan motoren.

Gevaarlijk op de weg vanwege geen geluid door elektrische aanvoer? Nee hoor! De Brekr E-chopper maakt gebruik van electrified sound. Dat wil zeggen dat medeweggebruikers jou horen én dus zien aankomen. Het geluid wordt kunstmatig opgewekt en houdt rekening met de snelheid en stand van de gashendel. 

Wil je een leuke dag hebben met vrienden, collega’s of familie? Dan kan je bij Events op de Veluwe jouw E-chopper tour combineren met één van onze andere activiteiten en een lunch of diner. Combineer jouw Veluwe tocht met een escape room of een gezellig potje bowlen en sluit de dag af met een lekkere barbecue of een diner.

E-chopper arrangement met lunch of high tea

Na een gezellige e-chopper tour, heb je waarschijnlijk de behoefte om iets te nuttigen. Combineer jouw uitje met een 2-gangen keuzelunch of high tea om jouw avontuur compleet te maken. Met ons e-chopper lunch arrangement, krijg je een vers soepje vooraf, met als vervolg een heerlijk 5-keuze lunchgerecht. Je hebt de keuze uit: kroket, omelet, broodje gezond, gerookte kip of onze carpaccio!

Wil je toch liever samen genieten van een ontspannen high tea? Dat is uiteraard ook mogelijk. Deze combinaties zijn ideaal voor een vrijgezellenfeest of avontuurlijke middag met vrienden, familie of collega’s. Zo kun je nog heerlijk nagenieten van de prachtige e-chopper routes.

 

Veelgestelde vragen: E-chopper huren op de Veluwe

Hoe hard gaat een E-chopper?

De maximum snelheid van een e-chopper is 25 km/u. Het dragen van een helm op de Brekr E-chopper is verplicht.

Voor hoe lang kan je een E-chopper huren op de Veluwe?

Je kunt bij ons voor 2 uur een e-chopper huren. Je kiest simpelweg een starttijd en vanaf dat moment heb je 2 uur de tijd om de prachtige omgeving te verkennen. Bij aanvang krijg je nog een instructie van max. 15 minuten om overweg te kunnen met de e-chopper.

Heb je een rijbewijs nodig voor de e-chopper?

Ja, voor het huren van een e-chopper dien je in het bezit te zijn van een geldig scooter- of autorijbewijs.