Events op de Veluwe

Huifkartocht in Voorthuizen

  • Ontdek de mooiste plekjes van de Veluwe
  • Ontspannen tocht met paard en wagen
  • Te combineren met vele andere activiteiten

Verken de Prachtige Veluwe per Huifkar: Een Unieke Natuurbeleving

Ervaar de serene schoonheid van de Veluwe of verken charmante dorpjes tijdens een ontspannen huifkartocht. Ontdek deze adembenemende omgeving met vrienden, familie of collega's terwijl een paard je rustig door de regio voert.

Wat Kun je Verwachten tijdens de Huifkartocht op de Veluwe

Ontdek de verborgen juweeltjes van de Veluwe terwijl je door uitgestrekte bossen glijdt tijdens onze huifkartocht vanaf Voorthuizen. Deze unieke ervaring is beschikbaar voor groepen vanaf 15 personen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Onze huifkartocht duurt ongeveer anderhalf uur en begint bij Recreatiepark de Boshoek

Wil je de Veluwe op een unieke manier verkennen? Reserveer jouw huifkartocht vandaag nog en dompel je onder in de pracht van dit betoverende landschap!

Lunch

Diner

BBQ & Grill

Speciaal

Buffet

Huifkartocht: Ideaal Bedrijfsuitje voor Team Building

Ontsnap aan de muffe kantoorruimtes en adem frisse lucht in tijdens een ontspannende huifkartocht met je collega's. Voeg wat luchtigheid toe aan je teambuildingsdag of vergaderingen door na de lunch een verkwikkend uitje te plannen. Ontspan te midden van prachtige landschappen en keer vol energie terug voor de middagsessie.

Familie-uitje: Ontspanning met een Huifkartocht op de Veluwe

Een huifkartocht met de familie is de perfecte gelegenheid voor jong en oud. Na een dag vol activiteiten en plezier kunnen jullie samen genieten van de Veluwse omgeving en tot rust komen. Sluit jullie familiedag af met een van onze lunch- of dinerarrangementen voor een gezamenlijke ervaring na de tocht.

Ontdek bij Events op de Veluwe de meest boeiende arrangementen! Combineer jouw huifkartocht met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten, zoals bowlen of traditionele OUd Hollandse spelletjes.