Events op de Veluwe

Huifkartocht in Voorthuizen

 
  • Ontdek de mooiste plekjes van de Veluwe
  • Ontspannen tocht met paard en wagen
  • Te combineren met vele andere activiteiten

Huifkartocht op de Veluwe

Ga erop uit in de mooie natuur of ontdek de leuke dorpjes en mooiste plekjes van de Veluwe tijdens een ontspannen huifkartocht over de Veluwe. Ontdek de Veluwe met vrienden, kennissen of collega’s tijdens een ontspannen tocht met paard en wagen.

Mogelijkheden voor de huifkartocht op de Veluwe

De prachtige omgeving op de Veluwe rondom Voorthuizen is goed te ontdekken met paard en wagen. Tijdens de huifkartocht rijd je door de uitgestrekte bossen en ontdek je de mooiste plekjes. De huifkartocht is te reserveren voor groepen vanaf 15 personen. Heb je interesse? Vraag ons dan naar de mogelijkheden.

De huifkartocht duurt ongeveer 1,5 uur en start bij Restaurant Hotel De Boshoek aan de Brugveenseweg 25 in Voorthuizen.

Lunch

Diner

BBQ & Grill

Speciaal

Buffet

Huifkartocht voor bedrijven

Laat die stoffige kantoor- en vergaderruimtes even voor wat het is en waai lekker uit op een mooie dag, samen met je collega’s of werknemers. Een heerlijk ontspannen uitje om na de lunch in te plannen tijdens een dag met teambuilding activiteiten of vergaderingen. Even lekker uitbuiken na de lunch en genieten van de omgeving om vervolgens weer met frisse energie de middag in te gaan.

Huifkartocht met de familie

Een huifkartocht met de familie is het ideale uitje voor jong en oud. Tijdens de tocht over de Veluwe kunnen jullie met zijn allen genieten van de mooie omgeving en even tot rust komen na een actieve familiedag vol spelletjes en plezier. Combineer de huifkartocht met familie met een van onze lunch of diner arrangementen om jouw familiedag gezamenlijk af te sluiten.

Ontdek de leukste arrangementen bij Events op de Veluwe en combineer jouw huifkartocht met een lunch, diner of andere leuke activiteit, zoals bowlen of Oud-Hollandse spelletjes.