Events op de Veluwe

Vergaderen in Voorthuizen

  • Intieme vergaderruimte
  • Voor 8 tot 28 personen
  • Combineer met leuke activiteiten

Vergaderen in Voorthuizen met Stijl

Bij de Bierbrouwerij van Recreatiepark de Boshoek zijn we gespecialiseerd in vergaderarrangementen die perfect passen bij elk gezelschap, groot of klein. Naast uitgebreide vergaderfaciliteiten bieden wij ook de mogelijkheid om je vergadering te combineren met een van onze vele activiteiten.

Vergadering op maat

Laat je vergadering volledig op maat samenstellen. Van zaalindeling tot drankjes, heerlijke hapjes, of zelfs een uitgebreide lunch en diner - wij zorgen dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Ontdek onze mogelijkheden om avontuur toe te voegen aan je vergaderarrangement. Kies uit activiteiten zoals een Boeren Escape Room, spannend Buggy rijden of vermakelijke Boeren Buitenspelen om je bijeenkomst te combineren met een leuk teamuitje.

Kies uit onze vooraf samengestelde 4- of 8-uurs arrangementen inclusief drankjes en extra's, en voeg avontuurlijke activiteiten toe om de teamspirit te versterken. Of laat ons met je meedenken voor een volledig op maat gemaakt vergaderarrangement, inclusief de perfecte mix van vergaderen en avontuurlijke ontspanning.

Wij staan klaar om naar jullie wensen te luisteren en een voorstel te doen dat niet alleen perfect aansluit bij jullie vergaderbehoeften maar ook wat ontspanning toevoegt aan jullie bijeenkomst.

4-uur Vergaderarrangement

Welkom bij onze bierbrouwerij! Voor slechts € 22,50 per persoon zorgen we ervoor dat jouw vergadersessie vlekkeloos verloopt, zonder dat je iets hoeft te missen.

Bij binnenkomst word je verwelkomd met heerlijke koffie en thee, vergezeld van lekkernijen om je dag goed te beginnen. En we hebben natuurlijk ook gedacht aan een EcoTap met water.

In onze vergaderruimte staat alles klaar voor een productieve sessie, inclusief een beamer en flipover voor je presentaties. Geen gedoe met techniek, gewoon plug-and-play!

Om je energie op peil te houden, staat er een royale fruitschaal voor je klaar met vers seizoensfruit. Want een gezonde snack mag niet ontbreken tijdens een intensieve vergaderdag.

Kies voor ons 4-uurs arrangement en geniet van alle gemakken die je nodig hebt voor een geslaagde vergadering. Voor degenen die hun vergaderervaring willen uitbreiden, bieden we de mogelijkheid om een heerlijke lunch toe te voegen aan ons 4-uurs arrangement.

Onze lunch bestaat uit een kopje huisgemaakte soep met luxe belegde broodjes, en we bieden opties voor vegetarische, veganistische, glutenvrije en lactosevrije diëten (gelieve dit van tevoren aan te geven).

De meerprijs voor de lunch bedraagt € 14,50 per persoon, en je kunt ervoor kiezen om de lunch te laten serveren tijdens de vergadering of na afloop ervan.

8-uur Vergaderarrangement

Kies voor ons 8-uurs arrangement en geniet van alle gemakken die je nodig hebt voor een succesvolle vergaderdag. Voor € 48,50 per persoon zorgen wij ervoor dat jouw hele dag vlot verloopt, met alle benodigdheden binnen handbereik.

Bij binnenkomst staan er heerlijke koffie en thee voor je klaar, vergezeld van smaakvolle lekkernijen om je dag goed te beginnen. En uiteraard hebben we ook gedacht aan een EcoTap water.

In onze vergaderruimte vind je alles wat je nodig hebt voor een productieve sessie, inclusief een beamer en flipover voor je presentaties. Geen gedoe met techniek, gewoon plug-and-play!

Om je energie op peil te houden, staat er een ruime fruitschaal voor je klaar met vers seizoensfruit. Want een gezonde snack mag niet ontbreken tijdens een lange vergaderdag.

Tijdens de lunch verwennen we je met huisgemaakte soep en luxe belegde broodjes, zodat je weer helemaal opgeladen bent voor de middag.En voor de middagsnack hebben we een gezonde Nutbar voor je klaarliggen, zodat je de dag vol energie kunt afsluiten.

Boek hier jouw vergaderarrangement

Vergaderopstellingen