Events op de Veluwe
Vergaderen in Voorthuizen

Vergaderen in Voorthuizen

 
  • Vergaderarrangementen in Voorthuizen
  • Teambuilding en vergaderen
  • Vergaderen in Voorthuizen

Vergaderen in Voorthuizen

In de zalen van Hotel De Boshoek biedt Events op de Veluwe diverse vergaderarrangementen aan. Passend bij het gezelschap (groot of klein) is er een arrangement. Van basic tot luxe. Wil je graag met een kleine groep collega's vergaderen in Voorthuizen? Reserveer dan onze kleine zaal. Ben je met het hele bedrijf op zoek naar een vergaderlocatie voor bijvoorbeeld de jaarlijkse presentatie? De zalen van Hotel De Boshoek kunnen geschakeld worden, waardoor er één grote zaal ontstaat.

Zaal huren voor vergadering

De vergadering in Hotel De Boshoek kan helemaal op jullie wensen afgestemd worden. Van zaalindeling tot drankjes en extra hapjes of zelfs lunch en diner! Huur een zaal voor een vergadering in Voorthuizen via Events op de Veluwe om de vergadering, het event of de bekendmaking tot in de puntjes te laten verzorgen.

We gaan graag met jullie in gesprek om jullie wensen te horen en een gepast voortstel te doen.

Kies een vergaderarrangement

Ga voor een 4 of 8 uurs arrangement inclusief dranken en extra's. Of ga met ons in gesprek voor een op maat gemaakt vergaderarrangement.

 
Doe online eenvoudig een vergaderarrangement aanvraag!
Deze aanvraag is pas definitief na bericht van Events op de Veluwe en het ontvangen van de bevestiging. Ook wanneer het vergaderarrangement niet op jouw aangegeven dag/tijd mogelijk is, krijg je daar bericht van.
Datum is onder voorbehoud van beschikbaarheid.
Kies uw vergaderarrangement
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.