Events op de Veluwe
Buggyrijden in Voorthuizen

Buggy rijden tijdens Vrijgezellenfeest

  • Buggyrijden met vrijgezellenfeest
  • Veluwe ontdekken in buggy
  • Buggy arrangementen vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest vol Avontuur: Buggyrijden op de Veluwe!

Tijdens het vrijgezellenfeest ontdek je de prachtige Veluwe op een heel avontuurlijke manier: met een buggy over een van de routes! Kies voor een kortere route en combineer deze met meerdere activiteiten, of ga voor een langere rit en geniet van een dag vol avontuur, gevolgd door een heerlijk diner!

Actie en avontuur in Voorthuizen wachten op jullie tijdens dit vrijgezellenfeest. Buggyrijden is een geweldige activiteit voor zowel kleine als grote groepen vrienden en natuurlijk voor de vrijgezel! De prachtige omgeving van Voorthuizen wacht erop ontdekt te worden vanuit jullie buggies.

Ontdek onze verschillende buggy arrangementen voor jullie vrijgezellenfeest op de Veluwe in Voorthuizen. Na jullie buggyavontuur kunnen jullie gezellig BBQ'en, lunchen of je laten verrassen met andere activiteiten! Natuurlijk is het ook mogelijk om alleen een buggyrit te reserveren en deze te combineren met nog meer avontuurlijke activiteiten!

Buggyrijden

Lunch

Diner

BBQ & Grill

Speciaal

Avontuurlijk Vrijgezellenfeest in Voorthuizen

Durf de vrijgezel uit te dagen met een avontuurlijk vrijgezellenfeest in Voorthuizen! Combineer jullie buggyrit met een van onze arrangementen voor een dag vol actie en plezier.

Hebben jullie interesse in meerdere activiteiten? Dat kan zeker! Neem contact met ons op voor meer informatie over alle mogelijkheden en arrangementen die we bieden.