Events op de Veluwe
Buggyrijden in Voorthuizen

Buggy rijden tijdens Vrijgezellenfeest

 
  • Buggyrijden met vrijgezellenfeest
  • Veluwe ontdekken in buggy
  • Buggy arrangementen vrijgezellenfeest

Buggyrijden vrijgezellenfeest Veluwe

Ontdek tijdens een vrijgezellenfeest de prachtige Veluwe! Rijd met een buggy een van de routes. Kies een korte route voor een vrijgezellendag die je hebt gecombineerd met meerdere activiteiten. Of trek er wat langer op uit met een lange buggyrit en navigeer samen met iedereen tijdens een vrijgezellenfeest en sluit de dag af met een heerlijk diner!

Actief vrijgezellenfeest in Voorthuizen

Dit actieve vrijgezellenfeest is prima te combineren met meerdere activiteiten. Een buggyrit is leuk met een klein groepje, maar kan ook heel goed met een grote groep vrienden en natuurlijk de vrijgezel! De omgeving van Voorthuizen is vanuit een buggy goed te ontdekken. 

Buggy arrangementen Veluwe

Kies een van de buggy arrangementen voor jullie vrijgezellenfeest op de Veluwe in Voorthuizen. Ga aansluitend gezellig BBQ-en, lunchen of laat je verrassen! Een losse buggyrit is uiteraard ook mogelijk. Dit is goed te combineren met nog meer activiteiten!

Buggyrijden

Lunch

Diner

BBQ & Grill

Speciaal

 

Stoer vrijgezellenfeest in Voorthuizen

Daag de vrijgezel uit met een stoer vrijgezellenfeest in Voorthuizen. Combineer jullie buggyrit met een van de arrangmenten om de dag helemaal compleet te maken.

Interesse in meerdere activiteiten? Dat is zeker mogelijk! Neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.