Events op de Veluwe
buggyrijden voor groepen

Buggy & Grill

 

Buggyrit & Gezellig Tafelgrillen op de Veluwe

Prijs per volwassene: € 104,50(doordeweeks) of € 114,50(weekend). Reserveerbaar vanaf 2 personen.

Ontdek de prachtige omgeving van Voorthuizen tijdens een opwindende buggyrit van 37 km door landelijke wegen. Deze route, inclusief onverharde trajecten, biedt een avontuurlijke ervaring in het hart van de Veluwe.

Stoer Buggyrijden op de Veluwe

Een spannende rit door het uitgestrekte buitengebied ten noorden van Voorthuizen. Met een ongekende mix van verharde en onverharde wegen, biedt deze route een authentieke ervaring in de natuur! Deze rit wordt begeleid door een instructeur vanaf 6 personen, waarbij de brandstof is inbegrepen in het arrangement.

Bij dit arrangement zijn 2 personen per buggy inbegrepen. Voor individuele deelname geldt een toeslag van € 80,00 per buggy. Voor groepen met 3 buggy's of meer, wordt er één begeleider toegevoegd. Bij 10 of meer buggy’s gaan er twee begeleiders mee. Voor extra begeleiding geldt een toeslag tussen € 75,- en € 150,-.

Handige Details

  • Rijtijd met kaart (1 of 2 buggy’s): 1 uur en 30 minuten
  • Rijtijd met begeleiding (vanaf 3 buggy’s): 1 uur
  • Totale duur inclusief ontvangst, instructie en tafelgrillen: 4 uur

Voor het besturen van een buggy is een geldig rijbewijs B vereist, minimaal 3 jaar oud. Dit is cruciaal voor de veiligheid, zowel voor jou als eventuele passagiers.

Tafelgrillen: Heerlijk en Gezellig

Geniet na de rit van een gezellige tafelgrillervaring! Ons menu omvat een scala aan smakelijke opties, zoals:

  • Soep van de dag met stokbrood en kruidenboter
  • Hamburger, biefstuk, slavink, satéspies, gemarineerde kipfilet, zalm, gamba's
  • Friet, diverse groenten, twee salades, verschillende koude sauzen

Klaar om te genieten van een avontuurlijke rit gevolgd door heerlijk tafelgrillen? Dit arrangement biedt de perfecte combinatie voor een dag vol plezier en smaak! Heb je nog andere vragen of specifieke wensen? Laat het ons weten bij het reserveren!