Events op de Veluwe

Bierbrouwerij Workshop

 

Ontdek de Kunst van het Bierbrouwen tijdens onze Bierbrouwerij Workshop!

Ben je een liefhebber van ambachtelijk gebrouwen bier en wil je graag weten hoe dat heerlijke goud in je glas tot stand komt? Dan is onze Bierbrouwerij Workshop, in samenwerking met Voortsche Bieren, precies wat je zoekt! Tijdens deze boeiende en interactieve workshop nemen we je mee op een reis door de wereld van het bierbrouwen, waarbij je zelf de kans krijgt om je eigen bier te brouwen.

 

Praktische informatie:

- Deelnemers: Vanaf 6 tot maximaal 14 personen per sessie.
- Privé groepen: Voor groepen vanaf 6 personen bieden we de mogelijkheid tot een privé workshop, hiervoor kun je onderaan de pagina het aanvraagformulier invullen.
- Reserveren: Voor deze unieke ervaring, gelieve vooraf te reserveren.
- Kosten: De kosten van deze volledig verzorgde workshop zijn €99,00 per persoon

 

Wat kun je verwachten:

- Duur: 5 uur van puur bierplezier.
- Ontvangst & instructie: Om 10.30 uur begroeten we je in de sfeervolle ambiance van onze brouwerij op De Boshoek. Onze ervaren bierspecialisten van Voortsche Bieren staan klaar om je te verwelkomen en je te voorzien van alle benodigde instructies voor de komende brouwervaring.
- Workshop bierbrouwen: De essentie van de dag! Onder deskundige begeleiding ga je zelf aan de slag met het brouwen van je eigen bier. Leer de geheimen van de ingrediënten, het brouwproces en de fermentatie. Een hands-on ervaring die je niet snel zult vergeten.
- Lunch: Om 13.00 uur is het tijd om te genieten van een heerlijke lunch. Proef drie smaakvolle hapjes, zorgvuldig samengesteld om te matchen met enkele van de beste proefbiertjes. Een perfecte gelegenheid om je smaakpapillen te verwennen.
- Vervolg workshop bierbrouwen: Na de lunch duik je weer in het brouwproces. Vragen stellen, experimenteren en boeiende discussies voeren met medebrouwers behoren tot de mogelijkheden terwijl je je brouwsel perfectioneert.
- Einde workshop: Rond 15.30 uur sluiten we de workshop af, met hopelijk een vat vol nieuwe inzichten en vrienden die dezelfde passie delen.
- Bier voor later: Als kers op de taart ontvang je 8 flesjes van je zelfgebrouwen bier, die je 6 weken na de workshop kunt ophalen en delen met vrienden en familie.

 

Kortom, onze Bierbrouwerij Workshop is een unieke kans om je passie voor bier te verdiepen en te genieten van een dag vol gezelligheid, leren en proeven. Wacht niet te lang - verzeker jezelf van een plekje en beleef samen met ons en Voortsche Bieren een dag vol bieravontuur op De Boshoek! Proost! 🍻

DATA:

20 januari 2024

17 februari 2024

16 maart 2024

13 april 2024

11 mei 2024

06 juli 2024

03 augustus 2024

31 augustus 2024

28 september 2024

26 oktober 2024

23 november 2024

21 december 2024

 
 

Aanvraagformulier privé groepen

Wil jij een Bierbrouwerij Workshop boeken exclusief voor jouw eigen gezelschap? Vul onderstaand aanvraagformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op met de mogelijkheden.