Events op de Veluwe
Escaperoom in Voorthuizen met Events op de Veluwe

Escape room Vrijgezellenfeest

  • Escape room als vrijgezellenfeestje
  • Ontsnappen uit Escape room in Voorthuizen
  • Arrangementen met Escape room

Escape Room voor Vrijgezellenfeesten

Ontsnap jij tijdens het vrijgezellenfeest uit de Escape Room? Neem de uitdaging met de vrijgezel aan en zet de snelste tijd neer om te ontsnappen!

Bij Boer Gijs ervaar je de sfeer van het boerenleven. Wat heeft zich afgespeeld in de hooimijt? Luister naar het verhaal van Boer Gijs en los het mysterie op binnen het uur. Redt de vrijgezel het op tijd? Of is de rest van de groep sneller?

VRIJGEZELLENFEEST ESCAPE ROOM ARRANGEMENTEN

Events op de Veluwe helpt je bij het plannen van jouw vrijgezellenfeest. Naast de Escape Room zijn er talloze andere activiteiten en kun je bij ons terecht voor lunch, diner en borrels. Ontdek al onze arrangementen of vraag ons naar de mogelijkheden.

Escape room

Lunch

Diner

BBQ & Grill

Kookworkshop

Details Escape room

  • Reserveer met minimaal 6 en maximaal 12 personen (bij een grotere groep kan er in diverse groepen het spel gespeeld worden)
  • Rolstoel toegankelijk
  • Te combineren met meerdere activiteiten
  • Ook te combineren met een echte Veluwse Klederdracht foto (€ 10,-)

Openingstijden:

Maandag t/m donderdag 10.00 tot 21.00 uur
Vrijdag en zaterdag 10.00 tot 22.00 uur

Locatie van de Escape room:
Brugveenseweg 67 Voorthuizen

Over de Escape Room

Tijdens het vrijgezellenfeest krijg je een rondleiding van boer Gijs op zijn boerderij. In het drukke boerenleven gebeurd een hoop en in de hooimijt vertelt boer Gijs over het mysterie. Samen met de vrijgezel worden jullie op de proef gesteld om het mysterie op te lozen. Ga je met zijn allen tegelijk? Of verdeel je jouw groep in twee teams om te kijken wie het snelst uit de hooimijt komt?

Wie van jullie is er het beste in staat om complexe puzzels en raadsels om te lossen tijdens je vrijgezellenfeest? Na een korte uitleg, heb je een uur de tijd om uit de Escape room te ontsnappen. 


Arrangementen voor vrijgezellenfeesten

Je trouwt maar één keer, daarom mag een vrijgezellenfeest altijd wel groots aangepakt worden. Bij Events op de Veluwe kan jij je complete vrijgezellenfeest samenstellen om een onvergetelijke dag te verzorgen voor de vrijgezel, maar natuurlijk ook voor alle vrienden en vriendinnen die meegaan. Combineer op je vrijgezellenfeest een escape room met een avontuurlijke buggytocht door de Veluwe of doe een gezellig dinerspel voordat je aan tafel schuift om te genieten van een van onze heerlijke lunch of diner arrangementen.

Heb je hulp nodig bij het samenstellen van je vrijgezellenfeest nodig of heb je vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag bij het samenstellen bij jouw vrijgezellenfeest.