Events op de Veluwe
Oud Hollandse Spelletjes spelen met collega's in Voorthuizen

Oud Hollandse Spelletjes spelen

 
  • Oud Hollandse Spelletjes spelen met collega's
  • Bedrijfsuitje met Hollands thema in Voorthuizen
  • Spelletjes spelen met collega's

Oud Hollandse Spelletjes bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje met Oud Hollandse Spelletjes is uitermate geschikt om elkaar op een andere manier te leren kennen. Spelletjes met collega’s spelen is hartstikke leuk. Speel tussen vergaderingen door onze Oud-Hollandse spelletjes of combineer het met één van onze andere activiteiten.

Speel allemaal apart of speel in teams of per afdeling tegen elkaar. Ga de strijd met elkaar aan of werk samen om zoveel mogelijk te winnen met jouw team. Onze spelletjes zijn geschikt voor jong en oud en zijn leuk om te spelen met kleine en grote gezelschappen.

Ga voorzichtig om met de spiraal, vang de stokken tijdens het stokvangspel, stapel de enorme Jenga blokken en werk tactisch met de spiegelkast! Dit is een greep uit de spelletjes van het Oud Hollandse Spelletjes arrangement.

Spelletjes met collega's en arrangementen

Naast een dag vol spelletjes met collega’s kan je natuurlijk ook bij ons terecht om je complete dag te verzorgen. Tijdens jouw bedrijfsuitje wil je ook lekker kunnen eten en drinken met collega’s. Laat ons voor jouw en je collega’s ook een high tea of lunch organiseren of kies uit een van onze andere arrangementen, zoals een buffet, barbecue of a la carte diner in ons restaurant. 

 

Indoor bedrijfsuitje Voorthuizen

Het fijne van de Oud Hollandse Spelletjes is dat je het lekker binnen kunt doen. De ideale indoor activiteit! Of het nou regent, stormt of lekker weer is, een indoor bedrijfsuitje kan altijd doorgaan! Bovendien zijn deze spelletjes ook geschikt voor teams met minder valide collega’s.

Welke collega haalt de meeste punten met de spelletjes tijdens jullie bedrijfsuitje? Kijk tussen onze verschillende arrangementen of neem contact met ons op voor een bedrijfsuitje op maat en vraag ons naar de mogelijkheden.

Maak een combinatie van spelletjes met collega’s met een van onze dinerspellen of combineer de spelletjes met een van onze andere passende arrangementen en maak jullie bedrijfsfeest helemaal af met gezelligheid en veel plezier.