Events op de Veluwe
Buggyrijden in Voorthuizen

Buggyrijden met familie in Voorthuizen

 
  • Buggyrijden in Voorthuizen
  • Ontdek de mooie omgeving
  • Actief gezinsuitje

Buggyrijden op de Veluwe

Ontdek met jouw gezin de prachtige Veluwe tijdens een van de buggyroutes. Kies een korte route voor een georganiseerde dag vol met activiteiten. Of trek er wat langer op uit met een langere buggyrit en navigeer met elkaar de weg en sluit de dag af met een heerlijk diner!

Actief gezinsuitje in Voorthuizen

Dit actieve gezinsuitje is prima te combineren met meerdere activiteiten, zoals bowlen, lasergamen en meer! Een buggyrit is leuk met het gezin, maar kan ook heel goed met een grote familie! De omgeving van Voorthuizen is vanuit een buggy goed te ontdekken!

Buggy arrangementen

Kies een van de buggy arrangementen voor jouw actieve gezinsuitje op de Veluwe. Ga gezellig BBQ-en, lunchen of laat je verrassen! Een losse buggyrit is uiteraard ook mogelijk. Dit is goed te combineren met nog meer activiteiten!

Buggyrit

Lunch

Diner

BBQ & Grill

Speciaal

 

Stoer uitje met gezin in Voorthuizen

Daag jouw vader, moeder, broertje of zusje uit met een stoere buggyrit in Voorthuizen! Combineer jullie buggyrit met een van de arrangmenten om de dag helemaal compleet te maken. Qualitytime en actief uitje in één!

Interesse in meerdere activiteiten? Dat is zeker mogelijk! Neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.