Events op de Veluwe

Escape Room in Voorthuizen

 
  • Rolstoel toegankelijk
  • Te combineren met meerdere spellen
  • Al vanaf 8 jaar kan je meedoen

Escape Room op de Veluwe

Escape Rooms zijn een waar fenomeen de afgelopen jaren. Alleen door strategisch nadenken, goede samenwerking en presteren onder tijdsdruk kan je de raadsels van een Escape Room op lossen. Zijn jij en je collega’s, vrienden of familie in staat om de mysteries op te lossen in de hooimijt van Boer Gijs? Test je vaardigheden dan bij de Boeren Escape Room in Voorthuizen!

Escape Room

Lunch

Diner

BBQ & Grill

Kookworkshop

Verschillende arrangementen combineren met de Escape Room

Combineer deze enerverende escape room met een andere activiteit om de dag compleet te maken. Bij Boer Gijs kun je ook terecht voor onder andere een heerlijke lunch of diner. Ook kun je de escape room samenvoegen met een high tea en verschillende kookworkshops zoals een Tapas kookworkshop of een Bier & Burgers workshop.

Openingstijden:

Maandag t/m donderdag 10.00 tot 19.00 uur

Vrijdag en zaterdag 10.00 tot 20.00 uur

Locatie van de Boeren Escape Room:

Brugveenseweg 67 Voorthuizen

Escape room voorthuizen reserveren?

Reserveer vanaf €16,- p.p. (6 t/m 12 personen) en laat je opsluiten in de Boeren Escape Room in Voorthuizen!

Te reserveren met minimaal 6 en maximaal 12 personen

Vanaf € 16,- p.p.

  • Rolstoel toegankelijk
  • Te combineren met meerdere spellen bij Boer Gijs (informeer naar de mogelijkheden)
  • Te combineren met een echte Veluwse Klederdracht foto (€ 10,-)
  • Reserveer via: 0342-471297

De Escape Room kan voor jonge kinderen een beetje spannend zijn vanwege de aard van het mysterie. Dit is geheel afhankelijk per kind maar wij adviseren een minimum leeftijd van 10 jaar.

Over de Boeren Escape Room

Boer Gijs zal jullie een rondleiding geven in de hooimijt op zijn boerderij. Het boerenleven is een druk bestaan en in deze hooimijt is een hoop gebeurd. Tijdens het verblijf komt een groot mysterie boven water. Zijn jullie in staat dit mysterie op te lossen en uit de hooimijt te ontsnappen?

De Escape Room op de boerderij zal een hoop creatief denken vereisen, maar zal er voor zorgen dat jij en je team er sterker uitkomen dan ooit. Een Escape Room als bedrijfsuitje is een geschikte teambuilding activiteit, waarin samenwerking belangrijker is dan ooit. Ontdek samen met je vrienden of jullie in staat zijn om samen complexe puzzels en raadels op te lossen tijdens een vrijgezellenfeest of ga samen met je vrienden of familie de uitdaging aan.

Het oplossen van het mysterie op de boerderij zal ongeveer een uur kosten. Na een korte instructie en het uitleggen van het mysterie gaat de Escape Room op slot en gaat het spel beginnen. Na het oplossen van het mysterie kun je het plezier verlengen aan de hand van meerdere diner arrangementen, barbecues en kookworkshops!

Welke Veluwe Escape Room ervaring moet ik kiezen?

Je kunt zelf jouw ideale escape room ervarig samenstellen. Ons park beschikt over meerdere escape room arrangementen. Denk aan deze geweldige Boeren Escape Room inclusief lunch, diner, of bijvoorbeeld een barbecue. Los in teamverband de meest spannende mysteries op, en geniet achteraf van een heerlijke maaltijd in een ontspannen sfeer.

Lijkt het je leuker om codes te kraken in een digtale omgeving? Dan is de X-Cube Escape Room misschien iets voor jou en je gezelschap! Al met al zijn beide Escape Rooms een unieke ervaring tijdens jouw uitje op de Veluwe.