Events op de Veluwe

Escape Room in Voorthuizen

 
  • Rolstoel toegankelijk
  • Te combineren met meerdere spellen
  • Al vanaf 8 jaar kan je meedoen

Ontsnap aan de Spanning in de Boeren Escape Room op de Veluwe!

Escape Rooms hebben de afgelopen jaren voor opwinding gezorgd. Alleen door strategisch denken, teamwork en presteren onder tijdsdruk kun je de raadsels van een Escape Room ontrafelen. Denken jij, je collega's, vrienden of familie dat jullie klaar zijn voor de uitdaging om de mysteries van de hooimijt van Boer Gijs op te lossen? Test je vaardigheden bij de Boeren Escape Room in Voorthuizen!

Escape Room

Lunch

Diner

BBQ & Grill

Kookworkshop

Verschillende arrangementen combineren met de Escape Room

Combineer deze enerverende escape room met een andere activiteit om de dag compleet te maken. Bij Boer Gijs kun je ook terecht voor onder andere een heerlijke lunch of diner. Ook kun je de escape room samenvoegen met een high tea en verschillende kookworkshops zoals een Tapas kookworkshop of een Bier & Burgers workshop.

Openingstijden:

Maandag t/m donderdag 10.00 tot 19.00 uur

Vrijdag en zaterdag 10.00 tot 20.00 uur

Locatie van de Boeren Escape Room:

Brugveenseweg 67 Voorthuizen

Escape room voorthuizen reserveren?

Reserveer vanaf €16,- p.p. (6 t/m 12 personen) en laat je opsluiten in de Boeren Escape Room in Voorthuizen!

Te reserveren met minimaal 6 en maximaal 12 personen

Vanaf € 16,- p.p.

  • Rolstoel toegankelijk
  • Te combineren met meerdere spellen bij Boer Gijs (informeer naar de mogelijkheden)
  • Te combineren met een echte Veluwse Klederdracht foto (€ 10,-)
  • Reserveer via: 0342-471297

De Escape Room kan voor jonge kinderen een beetje spannend zijn vanwege de aard van het mysterie. Dit is geheel afhankelijk per kind maar wij adviseren een minimum leeftijd van 10 jaar.

Duik in het Intrigerende Mysterie van de Boeren Escape Room

Boer Gijs verwelkomt jullie voor een bijzondere rondleiding in zijn hooimijt op de boerderij. Het boerenleven is vol verrassingen en in deze hooimijt is een groot mysterie onthuld. Durven jullie deze uitdaging aan te gaan en het mysterie te ontrafelen om te ontsnappen?

De Escape Room op de boerderij vraagt om creatief denken en zal jou en je team sterker dan ooit maken. Ideaal als bedrijfsuitje voor een effectieve teambuildingervaring waar samenwerking essentieel is. Ontdek tijdens een vrijgezellenfeest of met vrienden en familie of jullie in staat zijn om complexe puzzels en raadsels op te lossen.

Het oplossen van dit mysterie vergt ongeveer een uur. Na een korte instructie en uitleg over het mysterie wordt de Escape Room vergrendeld en begint het spel. Verleng het plezier met verschillende dinerarrangementen, barbecues en kookworkshops na het oplossen van het mysterie!

Welke Veluwe Escape Room ervaring moet ik kiezen?

Je kunt zelf jouw ideale escape room ervarig samenstellen. Ons park beschikt over meerdere escape room arrangementen. Denk aan deze geweldige Boeren Escape Room inclusief lunch, diner, of bijvoorbeeld een barbecue. Los in teamverband de meest spannende mysteries op, en geniet achteraf van een heerlijke maaltijd in een ontspannen sfeer.

Lijkt het je leuker om codes te kraken in een digtale omgeving? Dan is de X-Cube Escape Room misschien iets voor jou en je gezelschap! Al met al zijn beide Escape Rooms een unieke ervaring tijdens jouw uitje op de Veluwe.