Events op de Veluwe
Boeren Buitenspelen gezellig met gezin en familie in Voorthuizen

Familie uitjes en groepsuitjes op de Veluwe

  • Familieuitje op de Veluwe
  • Activiteiten met groepen
  • Dagje weg op de Veluwe

Een dagje weg met familie of vrienden

Ga je met een grote groep op stap of met de hele familie wat leuks doen? Kom dan bij Events op de Veluwe voor uiteenlopende activiteiten voor jong en oud. 

Zowel voor kleine als voor grote groepen organiseren wij uiteenlopende activiteiten en dagvullende programma's, inclusief een hapje en een drankje.

Een bezoekje aan een leuk attractiepark of museum is op een familiedag of uitje met het gezin hartstikke fijn. En de keuze is reuze! Van Dolfinarium tot Walibi en van Klimbos tot Paleis 't Loo. 

Stel je eigen groepsuitje samen

Ontdek een van de vele activiteiten bij Events op de Veluwe en stel een een leuke dag samen voor jou en jouw gezelschap. Ga je lekker bowlen met de hele groep of wordt het een dinerspel? Of misschien willen jullie iets actiefs doen, zoals in een buggy rijden of een escape room doen. 

Ontdek de uiteenlopende mogelijkheden en activiteiten bij Events op de Veluwe. Boek jouw uitje zelf of neem contact met ons op voor een persoonlijke offerte op maat. 

Familie uitje

Ontdek de uiteenlopende activiteiten voor jouw familie uitje bij Events op de Veluwe. ✔ De leukste activiteiten voor jong en oud ✔ Kleine en grote groepen
Bekijk alle uitjes

Vrijgezellenfeest arrangementen

Stel jullie vrijgezellenfeest zelf samen met keus uit diverse activiteiten! Ga de uitdaging aan in de Escaperoom of ga actief Buggyrijden en beleef het avontuur!
Bekijk alle feesten

Groepsuitje

Met vriendengroep een leuk dagje uit op de Veluwe! Kies een passende activiteit en maak je eigen arrangement om een top dag te beleven rondom Voorthuizen!
Bekijk alle uitjes

Veelgestelde vragen: Groepsuitje Familie & Groepen

Welke groepsactiviteiten kun je bij ons doen?

Bij Events op de Veluwe ben je verzekerd van geweldige uitjes voor iedere samenstelling. Ben je met familie, vrienden of collega's? Dan ben je bij ons uit het juiste adres. Beleef verschillende uitdagende Escape Rooms, Buggy of E-Chopper tours en workshops. Dat is nog niet alles! Neem gerust een kijkje in onze arrangementen.

Wat zijn de leukste groepsactiviteiten voor vrienden en familie?

Op zoek naar leuke activiteiten met Familie of Vrienden? Ga samen de Escape Room uitdaging aan, of beleef de Veluwse landschappen als geen ander met een buggy of e-chopper. Na afloop even bowlen en dineren? Ook dat is mogelijk!

Wat zijn de leukste groepsactiviteiten voor collega's?

Groepsuitjes met collega's hebben vaak teambuilding als insteek. Bij Events op de Veluwe speel je veel uitdagende activiteiten. Denk aan Escape Rooms, welke je enkel met goed samenwerken kunt oplossen. Of ga samen de speelse uitdaging aan met Oud Hollandse Spelletjes!