Events op de Veluwe
Boeren Buitenspelen gezellig met gezin en familie in Voorthuizen

Familie uitjes en groepsuitjes op de Veluwe

 
  • Familieuitje op de Veluwe
  • Activiteiten met groepen
  • Dagje weg op de Veluwe

Een dagje weg met familie of vrienden

Ga je met een grote groep op stap of met de hele familie wat leuks doen? Kom dan bij Events op de Veluwe voor uiteenlopende activiteiten voor jong en oud. 

Zowel voor kleine als voor grote groepen organiseren wij uiteenlopende activiteiten en dagvullende programma's, inclusief een hapje en een drankje.

Een bezoekje aan een leuk attractiepark of museum is op een familiedag of uitje met het gezin hartstikke fijn. En de keuze is reuze! Van Dolfinarium tot Walibi en van Klimbos tot Paleis 't Loo. 

Stel je eigen groepsuitje samen

Ontdek een van de vele activiteiten bij Events op de Veluwe en stel een een leuke dag samen voor jou en jouw gezelschap. Ga je lekker bowlen met de hele groep of wordt het een dinerspel? Of misschien willen jullie iets actiefs doen, zoals in een buggy rijden of een escape room doen. 

Ontdek de uiteenlopende mogelijkheden en activiteiten bij Events op de Veluwe. Boek jouw uitje zelf of neem contact met ons op voor een persoonlijke offerte op maat. 

Familie uitje

Ontdek de uiteenlopende activiteiten voor jouw familie uitje bij Events op de Veluwe. ✔ De leukste activiteiten voor jong en oud ✔ Kleine en grote groepen
Bekijk alle uitjes
 

Vrijgezellenfeest arrangementen

Stel jullie vrijgezellenfeest zelf samen met keus uit diverse activiteiten! Ga de uitdaging aan in de Escaperoom of ga actief Buggyrijden en beleef het avontuur!
Bekijk alle feesten

Groepsuitje

Met vriendengroep een leuk dagje uit op de Veluwe! Kies een passende activiteit en maak je eigen arrangement om een top dag te beleven rondom Voorthuizen!
Bekijk alle uitjes
 

Attractieparken en Musea

Kom op de Veluwe de vele attractieparken en musea bezoeken! Events op de Veluwe biedt veel dagtickets aan welke je kunt combineren voor eigen arrangement!
Bekijk amusement