Events op de Veluwe

Buggyrijden in Voorthuizen

 
  • Outdoor groepsactiviteit Veluwe
  • Stoere activiteit met groep
  • Ontdekt de Veluwe vanuit buggy

Buggyrijden op de Veluwe

Ontdek de prachtige Veluwe tijdens een buggyrit! Kies een korte route voor een georganiseerde dag vol met meerdere activiteiten. Of trek er wat langer op uit met een langere buggyrit en navigeer met elkaar de weg en sluit de dag af met een heerlijk diner!

Stoer outdoor uitje in Voorthuizen

Deze stoere outdoor activiteit is prima te combineren met meerdere activiteiten tijdens een compleet dagje uit, zoals bowlen, lasergamen en meer! Een buggyrit is leuk met een kleine groep, maar kan ook heel goed met grote groepen! De omgeving van Voorthuizen is vanuit een buggy goed te ontdekken!

Groepsuitje buggyrijden

Dit arrangement is boekbaar vanaf 1 persoon met geldig rijbewijs B. Aanvullende voorwaarden staan vermeld in de huurvoorwaarden.
U kunt buggy rijden als individu of als groep. Er zijn 12 buggy’s tegelijkertijd beschikbaar. Is de groep groter dan 24 personen, dan kunnen wij de groep opdelen en een wisselactiviteit aanbieden.

Ga jij met een groep buggy rijden met 3 buggy’s of meer, dan krijgt je één begeleider mee. Bij 10 of meer buggy’s gaat er een tweede begeleider mee. Voor het meerijden van begeleiders wordt een toeslag gerekend van €75,- tot €150,-.

Buggy arrangementen

Kies een van de buggy arrangementen voor jouw actief uitje op de Veluwe. Ga gezellig BBQ-en, lunchen of laat je verrassen! Een losse buggyrit is uiteraard ook mogelijk. Dit is goed te combineren met nog meer activiteiten!

Buggyrit

Lunch

Diner

BBQ & Grill

Speciaal