Events op de Veluwe

Buggyrijden in Voorthuizen

 
  • Outdoor groepsactiviteit Veluwe
  • Stoere activiteit met groep
  • Ontdekt de Veluwe vanuit buggy

Avontuurlijk Buggyrijden op de Veluwe

Stap aan boord van een stoere buggy en verken de betoverende schoonheid van de Veluwe! Kies je eigen avontuur: een korte route vol actie of een uitgebreide verkenningstocht door dit adembenemende landschap. Geniet samen van een opwindende dag en sluit af met een heerlijk diner!

Een Dag Vol Actie in Voorthuizen

Deze opwindende outdoor-ervaring past perfect in een volledig dagprogramma met andere activiteiten zoals bowlen, lasergamen en nog veel meer! Buggyrijden is leuk met een klein gezelschap, maar net zo geschikt voor grote groepen! Ontdek de omgeving van Voorthuizen op een unieke manier vanuit je buggy.

Buggyrijden voor Groepen

Dit avontuur is beschikbaar voor individuen met een geldig rijbewijs B. Bekijk de huurvoorwaarden voor meer details. Of je nu alleen rijdt of met een groep, we hebben plaats voor 12 buggy's tegelijk. Voor grotere groepen bieden we aangepaste arrangementen en extra begeleiding aan voor een zorgeloze ervaring.

Buggyrijden met een groep van 3 buggy's of meer? Dan staat er een begeleider voor jullie klaar. Bij 10 of meer buggy's zorgen we zelfs voor een tweede begeleider. Voor extra passagiers geldt een kleine toeslag.

Buggy arrangementen

Kies een van de buggy arrangementen voor jouw actief uitje op de Veluwe. Ga gezellig BBQ-en, lunchen of laat je verrassen! Een losse buggyrit is uiteraard ook mogelijk. Dit is goed te combineren met nog meer activiteiten!

Buggyrit

Lunch

Diner

BBQ & Grill

Speciaal