Events op de Veluwe
Buggyrijden in Voorthuizen met collega's

Buggyrijden met collega's

  • Buggyrijden met collega's op de Veluwe
  • Route met buggy bedrijfsuitje
  • Buggy arrangementen voor bedrijven

Buggyrijden: Een Dynamisch Bedrijfsuitje op de Veluwe

Ontdek samen met je collega's de adembenemende Veluwe tijdens een opwindende buggyrit. Kies uit verschillende routes, van kort en krachtig tot uitgebreid en avontuurlijk. Ga voor een georganiseerde dag vol actie of neem de tijd voor een uitgebreide buggytocht, gevolgd door een heerlijk diner!

TEAMBUILDING IN DE VRIJE NATUUR

Dit actieve bedrijfsuitje is de perfecte gelegenheid om teambuilding te stimuleren of zelfs een vergadering te combineren met avontuur. Of je nu in een klein of groot team bent, de prachtige omgeving van Voorthuizen nodigt uit tot ontdekking vanuit de buggy's.

Buggy arrangementen Veluwe

Kies een van de buggy arrangementen voor jouw bedrijfsfeestje op de Veluwe. Ga gezellig BBQ-en, lunchen of laat je verrassen! Een losse buggyrit is uiteraard ook mogelijk. Dit is goed te combineren met nog meer activiteiten!

Buggyrit

Lunch

Diner

BBQ & Grill

Speciaal

Stoer bedrijfsuitje in Voorthuizen

Daag jouw collega's uit met een stoer bedrijfsuitje in Voorthuizen. Leuk om elkaar naast het werk op een andere manier te leren kennen tijdens een van de mooie buggyritten. Combineer jullie buggyrit met een van de arrangmenten om de dag helemaal compleet te maken.

Interesse in meerdere activiteiten? Dat is zeker mogelijk! Neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.