Events op de Veluwe
Buggyrijden in Voorthuizen met collega's

Buggyrijden met collega's

 
  • Buggyrijden met collega's op de Veluwe
  • Route met buggy bedrijfsuitje
  • Buggy arrangementen voor bedrijven

Buggyrijden bedrijfsuitje Veluwe

Ontdek met collega's de prachtige Veluwe tijdens een van de routes tijdens buggyrijden. Kies een korte route voor een georganiseerde dag vol met activiteiten. Of trek er wat langer op uit met een lange buggyrit en navigeer samen met jouw collega's en sluit de dag af met een heerlijk diner!

Actief bedrijfsuitje in Voorthuizen

Dit actieve bedrijfsuitje is prima te combineren met meerdere activiteiten, teambuilding of vergadering. Een buggyrit is leuk met een klein groepje collega's, maar kan ook heel goed met een grote groep!  De omgeving van Voorthuizen is vanuit een buggy goed te ontdekken. 

Buggy arrangementen Veluwe

Kies een van de buggy arrangementen voor jouw bedrijfsfeestje op de Veluwe. Ga gezellig BBQ-en, lunchen of laat je verrassen! Een losse buggyrit is uiteraard ook mogelijk. Dit is goed te combineren met nog meer activiteiten!

Buggyrit

Lunch

Diner

BBQ & Grill

Speciaal

 

Stoer bedrijfsuitje in Voorthuizen

Daag jouw collega's uit met een stoer bedrijfsuitje in Voorthuizen. Leuk om elkaar naast het werk op een andere manier te leren kennen tijdens een van de mooie buggyritten. Combineer jullie buggyrit met een van de arrangmenten om de dag helemaal compleet te maken.

Interesse in meerdere activiteiten? Dat is zeker mogelijk! Neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.