Events op de Veluwe
Quadrijden kinderfeestje in Voorthuizen

Crazy Quad Festijn + friet & snack

Quad rijden kinderfeestje

Quad rijden is het ideale kinderfeestje voor stoere jongens en meisjes. Al vanaf 4 jaar is het mogelijk om bij Events op de Veluwe een kinderfeestje te vieren met een activiteit als het ‘Crazy Quad festijn’. Race samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes over het ruwe terrein en ontdek wie de snelste coureur is tijdens dit gemotoriseerde kinderpartijtje.

Bij Events op de Veluwe hebben we verschillende soorten quads, zodat dit feestje op elke leeftijd afgestemd kan worden. Voordat de kinderen op de quad gaan rijden krijgen ze een instructie over het gebruik van de quad en veiligheid. Vervolgens leren wij de kinderen de benodigde vaardigheden om op de quad te kunnen rijden. Daarna is het zover en mag de jarige met zijn vriendjes en vriendinnetjes het parcours afleggen.

Details van het Crazy Quad festijn:

  • Duur: +/- 1 uur quad rijden, 15 minuten reistijd, 1 uur patat eten
  • Aantal kinderen: minimaal 4 kinderen en 2 quads (vanaf 4 jaar)
  • Kosten:  Vanaf € 24,50 per kind (€ 6,50 per volwassene)
  • Locatie: Brugveenseweg 79a 3781PG Voorthuizen

LET OP! Geef bij reserveren het aantal quads door! 1 quad kan door 2 tot 3 kinderen gebruikt worden.

Stoer kinderfeestje in Voorthuizen

tijdens het quad rijden krijg je te maken met een uitdagend parcours dat elk kind moet afleggen. Op dit parcours vind je verschillende obstakels en hindernissen die de behendigheid en stuurmanskunst van elk kind op de proef zullen stellen.

Zodra elk kind het parcours heeft afgelegd, is er nog tijd voor de kinderen om vrij te rijden. Na het quad rijden, kunnen de kinderen lekker frietjes eten met een kroket of frikandel en onbeperkt ranja! Tijdens het eten krijgt elk kind een leuk cadeautje!

Ook aan de ouders of begeleiders van het feestje is gedacht. U kunt onbeperkt koffie of thee krijgen en ook u krijgt patat met een snack naar keuze in het Western Plaza restaurant. 

Kosten van het Crazy Quad festijn

Voor het kinderfeestje met quad rijden worden de kosten berekend op basis van het aantal quads. De kosten per quad zijn €50,00. Bij het reserveren vragen wij u dan ook om het gewenste aantal quads aan te geven. Wij raden aan om per 2 tot 3 kinderen 1 quad te reserveren. Voor de frietjes met snacks zijn de kosten €6,50 per kind, hier kunt u het totaal aantal kinderen ingeven. Deze prijs is inclusief onbeperkt ranja tijdens het eten.

Omdat het aantal quads beperkt is, is het niet altijd mogelijk om een kinderfeestje voor grotere groepen te organiseren. Informeer daarom altijd van tevoren naar het aantal beschikbare quads om teleurstelling te voorkomen.

De volwassenen horen er vandaag helemaal bij, voor u hebben we onbeperkt warme dranken en friet met een snack naar keuze. (u betaalt € 6,50 per volwassene)

Maak er een extra leuk kinderfeestje van!

Wil jij meer dan alleen quad rijden tijdens je kinderfeestje? Combineer het dan met een van onze andere activiteiten voor een dagvullend programma vol plezier! Kies voor een van onze andere activiteiten of workshops voor kinderen.

Bowlen + € 4,00

Midgetgolf + € 3,00

Oud Hollandse spelen + € 4,50

Iets om te smullen + vanaf € 0,80

Zwemmen + € 2.50

Snoephuisje maken + € 5,50

Dromenvanger knutselen + € 4,50

Zoutcreatie(dino of unicorn) knutselen + € 4,00

Liever een andere samenstelling van jouw kinderfeestje?

Wil jij een kinderfeestje helemaal op maat laten plannen door ons? Neem dan contact op via +31 (0) 342 47 12 97 of info@eventsopdeveluwe.nl.