Events op de Veluwe
Quadrijden kinderfeestje in Voorthuizen

Crazy Quad Festijn + friet & snack

Vier een stoer kinderfeestje met quad rijden, perfect voor jongens én meisjes die van avontuur houden. Vanaf 4 jaar is het mogelijk om bij Events op de Veluwe een kinderfeestje te organiseren met het 'Crazy Quad Festijn'. Scheur samen met je vriendjes en vriendinnetjes over het ruige terrein en ontdek wie de snelste coureur is tijdens dit opwindende gemotoriseerde avontuur.

Bij Events op de Veluwe hebben we verschillende soorten quads, zodat het feestje perfect op elke leeftijd kan worden afgestemd. Voorafgaand aan het rijden krijgen de kinderen instructies over het gebruik van de quad en veiligheid. We leren ze de benodigde vaardigheden om veilig met de quad te rijden. Daarna is het tijd voor actie: de jarige en zijn vrienden en vriendinnen gaan het parcours op

Details van het Crazy Quad festijn:

  • Duur: +/- 1 uur quad rijden, 15 minuten reistijd, 1 uur patat eten
  • Aantal kinderen: minimaal 4 kinderen en 2 quads (vanaf 4 jaar)
  • Kosten:  Vanaf € 24,50 per kind (€ 6,50 per volwassene)
  • Locatie quadbaan: Brugveenseweg 79a 3781PG Voorthuizen

LET OP! Geef bij reserveren het aantal quads door! 1 quad kan door 2 tot 3 kinderen gebruikt worden.

Stoer kinderfeestje in Voorthuizen

tijdens het quad rijden krijg je te maken met een uitdagend parcours dat elk kind moet afleggen. Op dit parcours vind je verschillende obstakels en hindernissen die de behendigheid en stuurmanskunst van elk kind op de proef zullen stellen.

Zodra elk kind het parcours heeft afgelegd, is er nog tijd voor de kinderen om vrij te rijden. Na het quad rijden, kunnen de kinderen lekker frietjes eten met een kroket of frikandel en onbeperkt ranja! Tijdens het eten krijgt elk kind een leuk cadeautje!

Ook aan de ouders of begeleiders van het feestje is gedacht. U kunt onbeperkt koffie of thee krijgen en ook u krijgt patat met een snack naar keuze in het Western Plaza restaurant. 

Kosten van het Crazy Quad festijn

Voor het kinderfeestje met quad rijden worden de kosten berekend op basis van het aantal quads. De kosten per quad zijn €50,00. Bij het reserveren vragen wij u dan ook om het gewenste aantal quads aan te geven. Wij raden aan om per 2 tot 3 kinderen 1 quad te reserveren. Voor de frietjes met snacks zijn de kosten €6,50 per kind, hier kunt u het totaal aantal kinderen ingeven. Deze prijs is inclusief onbeperkt ranja tijdens het eten.

Omdat het aantal quads beperkt is, is het niet altijd mogelijk om een kinderfeestje voor grotere groepen te organiseren. Informeer daarom altijd van tevoren naar het aantal beschikbare quads om teleurstelling te voorkomen.

De volwassenen horen er vandaag helemaal bij, voor u hebben we onbeperkt warme dranken en friet met een snack naar keuze. (u betaalt € 6,50 per volwassene)

Maak er een extra leuk kinderfeestje van!

Wil jij meer dan alleen quad rijden tijdens je kinderfeestje? Combineer het dan met een van onze andere activiteiten voor een dagvullend programma vol plezier! Kies voor een van onze andere activiteiten of workshops voor kinderen.

Bowlen + € 4,00

Midgetgolf + € 3,00

Oud Hollandse spelen + € 4,50

Iets om te smullen + vanaf € 0,80

Zwemmen + € 2.50

Snoephuisje maken + € 5,50

Dromenvanger knutselen + € 4,50

Zoutcreatie(dino of unicorn) knutselen + € 4,00

Liever een andere samenstelling van jouw kinderfeestje?

Wil jij een kinderfeestje helemaal op maat laten plannen door ons? Neem dan contact op via +31 (0) 342 47 12 97 of info@eventsopdeveluwe.nl.

Veelgestelde vragen: Quad Rijden Kinderfeestje

Vanaf welke leeftijd mag je bij ons quad rijden?

Al vanaf 4 jaar oud mag je bij ons op een quad rijden! Race samen met vriendjes en vriendinnetjes, en bewijs wie de beste bestuurder is.

Wat is inbegrepen bij een quad rijden kinderfeestje?

Tijdens het Crazy Quad Festijn ga je 1 uur quad rijden.  Van tevoren krijg je een instructie om de quad veilig te besturen. Na het racen heb je de mogelijkheid om heerlijk te genieten van een patatje en ranja!

Hoe hard rijden onze kinder quads?

Bij Events op de Veluwe hebben we verschillende soorten quads. De snelheid van de quad wordt afgestemd op basis van de leeftijd.