App met ons +31 (0) 342 47 12 97 info@eventsopdeveluwe.nl
HomeEvenementenBedrijfsuitjesVrijgezellenfeestFamilie en GroepenKinderfeestjesContactDagje uit op de VeluweVakantie op de VeluweInvesterenAlle uitjes/activiteitenGa uit eten in Voorthuizen

Kookworkshops in Voorthuizen

  1. Kookworkshops
 
  1. Inclusief drankjes
  2. Leuke activiteit voor vrijgezellenfeest
  3. Heerlijk genieten van eigen creaties

Kookworkshops in Voorthuizen

Ontdek je culinaire talent in Hotel De Boshoek verzorgen wij een aantal verschillende kookworkshops die je kan volgen om jouw kooktalent te ontwikkelen. Zo ga je met jouw groep vrienden, familie of collega’s met verschillende recepten aan de slag om samen heerlijke gerechten te bereiden. Afhankelijk van je keuze maak je de hapjes voor een high tea, tapas gerechten of leer je de perfecte burger te maken. Uiteraard gaan jullie na afloop van de workshop heerlijk genieten van jullie eigen creaties!

Kookworkshop reserveren

Wil je met een groep langskomen voor een van onze kookworkshops? Dit kan je al vanaf 8 personen reserveren voor €29,95 pp. Indien u met meer dan 24 personen wilt komen, kunt u het beste even contact met ons opnemen voor meer informatie over de mogelijkheden.

High Tea Kookworkshop

Een heerlijke High Tea, maar dan net even anders. U bereidt samen met uw gezelschap uw eigen High Tea tijdens deze kookworkshop in Voorthuizen.
Meer

Klussen met Bier & Burgers

Stoere kookworkshop waarmee u van bierliefhebber naar bierkenner promoveert. Bereidt uw eigen burger en friet buffet welke u echt geproefd moet hebben.
Meer

Tapas Kookworkshop

Een moment van ongedwongen teambuilding en tijd voor elkaar, onder het genot van tapas en een drankje. Geniet tijdens deze kookworkshop in Voorthuizen.
Meer

Klussen met bier en burgers, tapas en een high tea

Als bierliefhebber moet je de workshop Klussen met Bier & Burgers geprobeerd hebben. Je leert de beste bieren extra goed waarderen door deze te leren analyseren op uiterlijk, geur en natuurlijk smaak. Aan het einde van de bierronde wordt je kennis getest met de bierquiz. Vervolgens leer je met je gezelschap de perfecte Veluwse burger klaar te maken die je lekker kunt opeten onder het genot van een heerlijk biertje. Dit is de ideale kookworkshop voor een vrijgezellenfeest voor mannen.

De Tapas workshop bestaat uit het leren maken van meerdere lekkernijen op basis van deze Spaanse hapjes. Onder het genot van sangria en de gezelligheid van je groep worden deze hapjes vervolgens samen opgegeten. Hapjes welke onder andere naar voren zullen komen tijdens deze kookworkshop zijn Albondigas (typische Spaanse gehaktballetjes), pittige garnalen, een eigen aioli en aardappels met een knoflookmayonaise.

Ook bieden we de kans om te leren hoe je verschillende gerechten voor een High Tea moet klaarmaken zoals Whoopies, cupcakes, wraps en nog veel meer.

Kookworkshops voor een vrijgezellenfeest

Deze cursussen zijn super leuke opties voor een vrijgezellenfeestje, of je nou met een groep mannen of vrouwen op stap gaat. Iedereen houdt wel van lekker eten, toch? En zo kun je de gelukkige nog even lekker laten genieten voor ze in het huwelijksbootje stappen.

Naast deze kookworkshops zijn er nog vele andere activiteiten voor vrijgezellenfeesten waar je uit kan kiezen.