Events op de Veluwe

Bedrijfsuitjes op de Veluwe

  • Voor kleine gezelschappen en grote teams
  • Meer dan 10 verschillende activiteiten
  • Keuze uit buffet, barbecue, tafelgrill of diner
  • Vergader- en feestlocaties

Bedrijfsuitje Veluwe

Is het tijd voor een leuk bedrijfsuitje? Maak jouw dag op maat met Events op de Veluwe. Bij ons vind je een ruim aanbod aan activiteiten, eetgelegenheden en meer dan genoeg faciliteiten voor teambuilding, vergaderingen, maar natuurlijk ook voor feest!

Een leuk bedrijfsuitje in de prachtige omgeving van de Veluwe leent zich voor tal van outdoor activiteiten, maar wij bieden ook verschillende indoor activiteiten aan voor een gezellige dag met collega’s.

Met Events op de Veluwe maken jij en je collega’s jullie bedrijfsfeest tot een groot succes!

Samen bedrijfsfeest organiseren

Willen jullie een jubileum vieren of is het weer tijd voor het jaarlijkse bedrijfsfeest? Dan kan je bij ons terecht voor het plannen van jouw bedrijfsfeest. Of jij nu je feest grotendeels zelf wilt verzorgen of als jij je feest volledig wilt uitbesteden. Bij Events op de Veluwe denken wij graag mee om van jullie dag één groot feest te maken.

Ga gezellig bowlen, ga de uitdaging aan in de Escape room, speel Oud Hollandse spelletjes of huur een Brekr E-chopper en ga op pad! Voor elk gezelschap is een passende activiteit te reserveren via Event op de Veluwe! Hieronder vind je een overzicht van al onze activiteiten voor bedrijfsuitjes. Kies de activiteiten die het beste bij jouw collega's passen, zorg voor een beetje uitdaging en stel het bedrijfsfeest samen, helemaal afgestemd op jouw wensen!

Escape room Bedrijfsuitjes

Ga jij met je collega’s de uitdaging aan in onze escape room in Voorthuizen? Boek je bedrijfsuitje bij Boer Gijs in bij Events op de Veluwe
Arrangementen

Kookworkshops Bedrijfsuitje

Doe een van de kookworkshops met collega's. Lekker koken, elkaar helpen en leren van elkaar. Dat is toch een unieke combinatie waar elke collega wel wat aan heeft!
Kookworkshops

Buggyrijden Bedrijfsuitje

Verken de Veluwe met collega's tijdens een Buggytocht.
Arrangementen

Boeren Buitenspelen

Speel Boeren Buitenspelen met collega's tijdens een bedrijfsuitje! Een diversiteit aan spellen waarbij je elkaar kunt helpen en leren van elkaar!
Arrangementen

Bowlen Bedrijfsuitjes

Wil jij bowlen met je bedrijfsuitje? Kom dan naar onze Bedrock bowlingbaan in Voorthuizen! Ontdek onze vele arrangementen of vraag naar de mogelijkheden.
Arrangementen

Oud Hollandse Spelletjes

De leukste spelletjes met collega speel je bij Events op de Veluwe. Combineer onze Oud-Hollandse spelletjes met een lekkere lunch of diner.
Arrangementen

E-chopper huren Bedrijfsuitje

Huur een E-chopper met collega's en rijdt een van de routes! Een stoere activiteit voor een actief bedrijfsuitje in de omgeving van Voorthuizen!
Arrangementen

Huifkar Bedrijfsuitjes

Verken met collega's de mooie Veluwe tijdens een huifkartocht rondom Voorthuizen. Combineer met vergaderen, zaalhuur, lunch of diner.
Arrangementen

Bedrijfsuitje op de Veluwe: voor jou op maat gemaakt

Jij kunt bij ons terecht voor een bedrijfsfeest of bedrijfsuitje op maat. Naast talloze activiteiten, hebben wij ook verschillende locaties die geschikt zijn voor vergaderingen, lunch of diner, en natuurlijk kan jij na alle activiteiten de dag afsluiten met een leuk feest. Maak van jouw bedrijfsuitje een belevenis met Events op de Veluwe. Van de catering tot activiteiten, tot decoratie en DJ.

Wil je naast een leuke dag ook nog werken aan teambuilding? Doe dan een Escape room als bedrijfsuitje of speel ons gezellige dinerspel om te zorgen voor een ontspannen en uitgelaten sfeer. Mag het allemaal wat avontuurlijker? Kies dan voor een buggyrit op de mooie Veluwe.

Tijdens je bedrijfsuitje wil je natuurlijk ook een hapje kunnen eten. Wij bieden verschillende lunch- en diner arrangementen aan. Kies voor een High tea, ga lekker tafelgrillen of laat ons een complete barbecue verzorgen voor jou en je collega’s.

Heb jij speciale wensen of bijzonderheden? Laat het ons dan weten. Wij denken graag mee, zodat jij en je collega’s een onvergetelijke dag beleven waar nog lang over nagepraat op de werkvloer.

Sfeer bedrijfsuitje op de Veluwe