Events op de Veluwe

Over Events op de Veluwe

  • Dagje weg op maat
  • Persoonlijk contact
  • Uniek dagje weg

Dagje weg met Events op de Veluwe

Met Events op de Veluwe kun je een dagje weg organiseren. Van gezinsuitje tot complete familiedag. Van vrijgezellenfeest tot bedrijfsuitje op maat. Het platform Events op de Veluwe is ontstaan vanuit de veranderende behoefte van de 'dagjes weg mensen'. Events op de Veluwe biedt diverse activiteiten aan op de Veluwe. Kies jouw favoriete activiteit en plan jouw dagje uit!

Activiteit + lekker eten = arrangement!

Al de activiteiten via Events op de Veluwe zijn te combineren met diverse culinaire mogelijkheden, passend bij jullie gezelschap. Kies voor een groepsbuffet of juist voor een 3-gangen diner. De keuze is enorm! Maar jullie favoriet zit er vast tussen.

Alle uitjes/activiteiten

Kies jouw favoriete uitje of activiteit op de Veluwe met Events op de Veluwe! Van kinderfeestje tot bedrijfsuitje en van dagje weg tot vrijgezellenfeest!
Bekijk alle uitjes

Locatie activiteiten

De locatie kan per activiteit verschillen. Sommige activiteiten, zoals bowlen, kinderfeestjes en lasergamen, vinden plaats op het terrein van Recreatiepark De Boshoek in Voorthuizen. De zalen van Restaurant Hotel De Boshoek in Voorthuizen worden beschikbaar gesteld voor bijvoorbeeld bruiloften, vergaderingen en kookworkshops. 

In de directe omgeving van Voorthuizen (zoals Garderen, Barneveld en Terschuur) vinden activiteiten plaats. We helpen je graag met het organiseren van jullie dagje weg. Heb je vragen? Neem contact met ons op!

Per doelgroep een aanbod

Events op de Veluwe biedt activiteiten en arrangementen voor diverse doelgroepen: bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, familie/groepsuitje en kinderfeestjes. Bekijk het aanbod per doelgroep:

Bedrijfsuitjes

Jouw bedrijfsuitje of feest op maat verzorg je bij Events op de Veluwe. ✓ Meer dan 10 activiteiten ✓ Alles op 1 locatie

Vrijgezellenfeest

Stel jullie vrijgezellenfeest zelf samen met keus uit diverse activiteiten! Ga de uitdaging aan in de Escaperoom of ga actief Buggyrijden en beleef het avontuur!

Familie en Groepen

Gezellig met gezin, familie of vrienden een dagje weg, een leuke activiteit doen en samen zijn! Met Events op de Veluwe organiseer je het ideale dagje uit!

Kinderfeestjes

De leukste kinderfeestje in de regio Barneveld/Voorthuizen vier je bij Events op de Veluwe. ✓ Meer dan 10 verschillende uitjes en activiteiten.