Events op de Veluwe

Bowlen in Voorthuizen

 
  • Van 4 tot 40 personen mogelijk
  • Bowlen in een sfeervolle grotachtige omgeving
  • Interactief touchscreen

Bowlen op de Veluwe

Bij ons op de Veluwe kun je ook heel leuk een dag komen bowlen. Of je nou bezig bent met het organiseren van een kinderfeestje, een bedrijfsuitje of gewoon een leuke activiteit zoekt voor vrienden of familie. Bedrock Bowling op Recreatiepark De Boshoek in Voorthuizen is de leukste activiteit voor jong en oud.

Bij Bedrock Bowling waan je je terug in het stenen tijdperk in een grotachtige omgeving. Net als Fred Flinstone kan jij in deze grot de ene strike na de andere gooien. Wat echter niet ouderwets is, is het interactieve touchscreen waarmee je uit verschillende spelmodussen kunt kiezen. Ook kan je hiermee drankjes en hapjes bestellen zodat je ongestoord kan blijven bowlen en een gezellige middag of avond kan hebben met vrienden, familie of collega’s.

Bowlen reserveren

Vanaf 4 tot 40 personen is er te reserveren voor de verschillende arrangementen. Wil je komen bowlen met een grote groep? Neem dan ruim van tevoren contact met ons op zodat we dit goed kunnen plannen met de beschikbare banen. Wij zijn telefonisch te bereiken op het telefoonnummer +31 (0) 342 47 12 97 of via email op info@eventsopdeveluwe.nl .

Reserveer hier je bowlingbaan
 

Bowlingbaan

Lunch

Diner

BBQ & Grill

Speciaal

Verschillende bowling arrangementen

Bij onze bowling locatie kan je terecht voor verschillende arrangementen. Ga je met een kinderfeestje bowlen? Dan kan je dit combineren met het arrangement Rollin' & Bowlin' waar je voorafgaand aan het bowlen eerst de Veluwe verkent in een huifkar. Ook kun je kiezen voor het Bowling & BBQ pakket waar je naast het bowlen kunt genieten van een heerlijke barbeque. Leuk voor een ontspannen vrijgezellenfeest en voor vrouwen is het bowlen ook te combineren met een High Tea.

Naast deze arrangementen kun je natuurlijk ook ‘gewoon’ bowlen. Op doordeweekse dagen, in het weekend en zelfs op feestdagen ben je welkom bij Bedrock Bowling om gezellig te komen bowlen. Wees wel op tijd met reserveren om teleurstellingen te voorkomen! Je kunt je reservering bij Bedrock Bowling gemakkelijk online maken en je kunt direct betalen of bij aankomst aan de bar.