Events op de Veluwe

Bowlen in Voorthuizen

 
  • Van 4 tot 40 personen mogelijk
  • Bowlen in een sfeervolle grotachtige omgeving
  • Interactief touchscreen

Uniek Bowlen op de Veluwe

Breng een dag vol plezier door met bowlen op de Veluwe! Of je nu een kinderfeestje, bedrijfsuitje of een gezellige activiteit voor vrienden of familie plant, Bedrock Bowling op Recreatiepark De Boshoek in Voorthuizen is de ideale bestemming voor jong en oud.

Stap terug in het stenen tijdperk in een grotachtige omgeving, net als Fred Flinstone, waar je de ene strike na de andere kunt gooien. Moderne gemakken zijn echter niet vergeten; met interactieve touchscreens kies je uit verschillende spelmodi en bestel je drankjes en hapjes zonder het bowlen te onderbreken. Zo geniet je ongestoord van een gezellige middag of avond met vrienden, familie of collega’s.

Bowlen Reserveren op de Veluwe

Reserveer voor groepen van 4 tot 40 personen en kies uit verschillende arrangementen. Voor grote groepen raden we aan ruim van tevoren te reserveren, zodat we voldoende banen beschikbaar hebben. Neem contact met ons op via telefoon: +31 (0) 342 47 12 97 of e-mail: info@eventsopdeveluwe.nl voor jouw gewenste bowlingsessie.

 

Bowlingbaan

Lunch

Diner

BBQ & Grill

Speciaal

Diverse Bowling Arrangementen voor Elk Gezelschap

Onze bowlinglocatie biedt diverse arrangementen aan, passend bij verschillende gelegenheden. Voor een familieuitje is het 'Rollin' & Bowlin'' arrangement perfect: verken eerst de Veluwe in een huifkar, gevolgd door een spannend bowlingspel. Kies je liever voor ontspanning? Ga dan voor het Bowling & BBQ pakket, waarbij je na het bowlen geniet van een smakelijke barbecue. Ook ideaal voor een relaxt vrijgezellenfeest. En dames, combineer bowlen met een High Tea voor een onvergetelijke ervaring!

Naast deze unieke arrangementen is 'gewoon' bowlen natuurlijk ook mogelijk. Op doordeweekse dagen, in het weekend en zelfs op feestdagen heten we je welkom bij Bedrock Bowling voor een gezellige bowlingsessie. Om teleurstelling te voorkomen, raden we aan tijdig te reserveren! Je kunt eenvoudig online reserveren bij Bedrock Bowling.