Events op de Veluwe
Quadrijden tijdens kinderfeestje

Kinderfeestje op de Veluwe

  • Kinderfeestjes op maat in Voorthuizen
  • Ruim aanbod kinderfeestjes
  • Bowlen, quad rijden en meer!

Organiseer het perfecte kinderfeestje op de Veluwe

Is jouw kind binnenkort jarig? Bij Events op de Veluwe plan je het leukste kinderfeestje in de regio van Barneveld en Voorthuizen. Je kunt natuurlijk een kinderfeestje thuis vieren, maar op onze locatie zijn er uiteenlopende mogelijkheden om de verjaardag van jouw kind helemaal onvergetelijk te maken. 

Onze activiteiten zijn ook te combineren met een kinderfeestje thuis, maar wij bieden ook arrangementen aan in combinatie met een lekkere lunch of een diner. Natuurlijk wordt er ook gezorgd voor de ouders en begeleiders van het kinderfeestje. Kies voor een leuk sportief kinderfeestje en kom bij ons bowlen, maak je eigen snoephuisje tijdens een creatief kinderfeestje of ga Quad rijden voor een stoer kinderfeestje. Bij Events op de Veluwe heb je keuze uit tal van activiteiten voor een onvergetelijk kinderfeestje voor jouw kind.

Kies uit de vele activiteiten

Bij Events op de Veluwe kun je kiezen uit verschillende activiteiten. Naast sportieve kinderfeestjes waarbij je kunt bowlen, quad rijden of klimmen, kan je bij ons ook terecht voor leuke workshops. Maak een snoephuisje, creëer je eigen pizza of maak je eigen snacks voor onze Kids High Tea. Samen met vriendjes en vriendinnetjes beleefd jouw kind een onvergetelijke dag via Events op de Veluwe op Recreatiepark De Boshoek.

De leukste activiteiten op jouw kinderfeestje

Je kunt bij ons ook verschillende activiteiten combineren. Combineer bowlen met quad rijden voor een sportief en stoer uitje of maak je eigen snoephuisje en ga later op de middag midgetgolfen met je vriendjes en vriendinnetjes. Natuurlijk kan je bij ons ook terecht voor heerlijke patatjes, pizza en andere lekkernijen.

Al onze arrangementen voor kinderfeestjes zijn gemakkelijk te bestellen via onze site. Wil jij meer weten over de mogelijkheden of wil je meer informatie over onze arrangementen? Neem dan contact met ons op.

Sfeer kinderfeestje vieren in Voorthuizen

Wij helpen je graag bij het plannen van een onvergetelijk kinderfeestje voor jouw kind. Neem hieronder een kijkje tussen de foto’s voor een goede indruk van onze arrangementen voor kinderfeestjes.

Onze kinderfeestjes zijn snel en voordelig online te reserveren. Wil jij meer informatie of een offerte op maat? Neem dan contact op met onze klantenservice.