+31 (0) 342 47 12 97 info@eventsopdeveluwe.nl
Quadrijden tijdens kinderfeestje
Quadrijden tijdens kinderfeestje

Kinderfeestjes in Voorthuizen

  1. Kinderfeestjes
 
  1. Kinderfeestjes op maat in Voorthuizen
  2. Ruim aanbod kinderfeestjes
  3. Ponyrijden, bowlen, quad rijden en meer!

Organiseer het perfecte kinderfeestje op de Veluwe

Bij Events op de Veluwe plan je het beste kinderfeestje in de regio van Voorthuizen/Barneveld! Op onze locatie zijn er tal van mogelijkheden om verschillende activiteiten te combineren zodat je een verjaardagspartijtje hebt om nooit meer te vergeten. Dus kom langs met je vriendjes of vriendinnetjes voor een onvergetelijk avontuur boordevol leuke herinneringen. Uiteraard zullen de ouders en begeleiders het ook naar hun zin hebben.

Kies jouw leukste kinderpartijtje

Kun jij ook niet kiezen tussen al die leuke kinderfeestjes? Jouw verjaardag is er om feest te vieren! Vier dat met al jouw vriendjes en vriendinnetjes met een van onze kinderfeestje arrangementen via Events op de Veluwe op Recreatiepark De Boshoek! Van ponyrijden tot quadrijden. En van snoephuisje maken tot bowling party! Neem een kijkje tussen onze foto’s van eerdere kinderfeestjes om een sfeerindruk te krijgen van een verjaardagsfeestje bij ons. Mocht het plannen niet helemaal lukken? Laat het ons weten als we kunnen helpen! Wij hebben inmiddels veel ervaring met het plannen van kinderfeestjes.

 
 
 
 

De leukste activiteiten op jouw kinderfeestje

Op de Veluwe zijn er genoeg activiteiten te vinden voor jouw kinderfeestje. Ga jij bowlen, quad rijden, een snoephuisje maken of stoere wetenschapsproefjes doen? Naast deze activiteiten zijn er nog verschillende andere mogelijkheden, zoals midgetgolfen, een leuke High Tea en nog veel meer andere activiteiten.

Deze activiteiten zijn ook te combineren voor een dagvullende activiteit. Combineer bowlen met quadrijden, of ga een snoephuisje maken met je vriendjes en vriendinnetjes en ook nog midgetgolfen! Veel van de spelletjes en activiteiten kun je combineren met een arrangement waardoor je naast het spelen lekker kunt smullen van onder andere patatjes, pizza of een leuke High Tea voor kids.

Sfeer kinderfeestje vieren in Voorthuizen