Events op de Veluwe

Oud-Hollandse spelletjes op de Veluwe

 
  • Ideaal voor een gezellige middag
  • Oer-Hollandse klassiekers
  • Praktisch voor grote groepen en families

Oud-Hollandse spelletjes op de Veluwe

Oud-Hollandse spelletjes zijn de ideale activiteit voor groepen, families, vrijgezellenfeestjes en bedrijfsuitjes. Beleef het grootste plezier met zijn allen tijdens de verschillende traditionele spelletjes, zoals sjoelen, stokvangen, het zenuwspel en nog veel meer spelletjes voor jong en oud.

Oud-Hollandse spelletjes spelen

Oud-Hollandse spelletjes zijn ideaal voor een gezellige middag met de familie, met collega’s of met vrienden. Weer of geen weer, je kunt deze spelletjes altijd doen en iedereen kan meedoen met deze activiteiten. Combineer deze activiteit met een lunch, brunch, diner of buffet of vul de dag met ons speciale ‘Oud-Hollandse spellen XL’ arrangement. Speel de spelletjes in teams of alleen en laat de onderlinge strijd losbarsten. Het team of de persoon met de meeste punten wint. Deze Oud-Hollandse spelletjes vinden plaats in Western Plaza.

Oud-Hollandse spelen

Lunch

Diner

BBQ & Grill

Speciaal

Welke spelletjes kan je spelen?

Tijdens de spelen zul je kunnen genieten van verschillende oer Hollandse klassiekers. Denk hierbij aan: Het stokvangspel, Hoedje wip, Spiegelkast, Spiraal, Haakse sjoelbak, Gatenkaas, Hoefijzer werpen, Ringwerpspel, Ballenbak Spel en Vier op een rij. Oftewel: een hoop plezier voor jong en oud!

Oud-Hollandse spelletjes met collega’s

Oud-Hollandse spelletjes zijn ideaal om collega’s op een informele en ontspannen manier te leren kennen. Combineer je arrangement met een diner of buffet of plan de Oud-Hollandse spelletjes in tijdens een vergadering op locatie op ons terrein. Bekijk al onze Oud-Hollandse spelletjes bedrijfsuitjes.

Oud-Hollandse spelletjes voor groepen en families

Oud-Hollandse spelletjes zijn ontzettend gezellig en praktisch voor grote groepen en families. Jonge kinderen kunnen gemakkelijk meedoen aan de spelletjes en voor ouderen zijn de Oud-Hollandse spelletjes een feest van herkenning. Iedereen kan meedoen aan deze leuke spelletjes en aansluitend is het mogelijk om een buffet of barbecue te reserveren. Bekijk al onze arrangementen voor Oud-Hollandse spelletjes met familie.

Oud-Hollandse spelletjes met vrijgezellen

Via Events op de Veluwe kan je gemakkelijk verschillende leuke, actieve uitjes boeken. Sluit de middag af met deze Oud-Hollandse spelletjes voor nog meer vermaak of combineer jouw Oud-Hollandse spelletjes met een lekker barbecue of grill arrangement. De Oud-Hollandse spelletjes zijn zowel leuk voor een mannenuitje als een vrijgezellenfeest voor vrouwen. Ontdek onze mogelijke arrangementen.