Events op de Veluwe

Oud-Hollandse spelletjes op de Veluwe

  • Ideaal voor een gezellige middag
  • Oer-Hollandse klassiekers
  • Praktisch voor grote groepen en families

Herleef Oud-Hollandse Spelletjes op de Veluwe

Oud-Hollandse spelletjes zijn perfect voor groepen, families, vrijgezellenfeestjes en bedrijfsuitjes. Geniet samen van traditionele spelletjes zoals sjoelen, stokvangen, het zenuwspel en nog veel meer, geschikt voor alle leeftijden.

Beleef Plezier met Oud-Hollandse Spelen

Deze nostalgische spelletjes zijn ideaal voor gezellige middagen met familie, vrienden of collega’s, ongeacht het weer. Combineer ze met een lunch, brunch, diner of buffet, of kies voor ons speciale 'Oud-Hollandse Spellen XL' arrangement voor een dag vol plezier. Speel in teams of individueel en laat de competitie losbarsten. Degene of het team met de meeste punten gaat er met de eer vandoor. De Oud-Hollandse spelletjes vinden plaats in Western Plaza.

Oud-Hollandse spelen

Lunch

Diner

BBQ & Grill

Speciaal

Ontdek Oud-Hollandse Klassiekers

Geniet tijdens de spelen van een scala aan oer-Hollandse klassiekers. Beleef plezier met spellen als het stokvangspel, hoedje wip, spiegelkast, spiraal, haakse sjoelbak, gatenkaas, hoefijzer werpen, ringwerpspel, ballenbak spel en vier op een rij. Voor jong én oud is er een overvloed aan vermakelijke activiteiten!

Oud-Hollandse Spelletjes voor Bedrijfsuitjes

Leer je collega's op een informele en leuke manier kennen met Oud-Hollandse spelletjes. Combineer jouw arrangement met een diner of buffet, of integreer de spelletjes in een vergadering op onze locatie. Ontdek al onze Oud-Hollandse spelletjes bedrijfsuitjes!

Familiaire Gezelligheid met Oud-Hollandse Spelletjes

Oud-Hollandse spelletjes zijn een bron van gezelligheid en perfect voor grote groepen en families. Zelfs jonge kinderen kunnen gemakkelijk meespelen, terwijl ouderen herinneringen ophalen met deze klassiekers. Iedereen kan deelnemen aan deze leuke spelletjes, gevolgd door een optioneel buffet of barbecue. Ontdek al onze arrangementen voor Oud-Hollandse spelletjes met familie!

Vrijgezellenfeest Plezier met Oud-Hollandse Spelletjes

Bij Events op de Veluwe kun je moeiteloos diverse leuke en actieve uitjes boeken. Sluit je middag af met Oud-Hollandse spelletjes voor extra plezier, of combineer ze met een heerlijke barbecue of grill arrangement. Deze spelletjes zijn geschikt voor zowel mannenuitjes als vrijgezellenfeesten voor vrouwen. Ontdek onze mogelijke arrangementen!