Events op de Veluwe
Bowlen kinderfeestje met High Tea in Voorthuizen

Kinderfeestje Kids High Tea

 

High tea kinderfeestje

Vier een gezellig High Tea kinderfeestje, perfect voor zowel meisjes als jongens die dol zijn op lekkernijen! Tijdens deze middag worden de heerlijkste hapjes geserveerd, een feest voor de smaakpapillen van iedereen.

Kids High Tea met midgetgolf of bowlen

Combineer het High Tea kinderfeestje met een uurtje bowlen of midgetgolfen. Kies ervoor om dit voor of na de High Tea te doen, waarbij ouders en begeleiders van harte welkom zijn om deel te nemen. Willen ze ook smullen van lekkernijen? Geen probleem, ze kunnen gemakkelijk iets van ons eetcafé Western Plaza bestellen

Details van dit kinderfeestje

Bij het High Tea kinderfeestje zorgt onze kok voor de lekkerste snacks en hapjes waar kinderen hun vingers bij aflikken. Het menu bestaat uit een mini-hamburger, een pannenkoek met nutella en poedersuiker, ranja en natuurlijk patatjes met mayonaise.

Daarna mogen de kinderen aan de slag met het maken van een smikkelketting en snoepsushi.

  • Duur: 2 uur, waarvan 1 uur High Tea en 1 uur Bowlen of midgetgolfen
  • Aantal: minimaal 2 kinderen
  • Kosten: € 14,50 per kind (€ 6,50 per volwassene)
  • Locatie: Kidsclub Harremaatweg 34, Voorthuizen

Ouder high tea

Als ouder kun je natuurlijk ook lekker mee-eten van de high tea. Voor de ouders kunnen wij ook wat lekkernijen verzorgen, samen met onbeperkt warme drankjes

Bowlen of midgetgolfen?

Heb je een keuze gemaakt voor bowlen of voor midgetgolfen? Geef dit dan aan bij de reservering van je High tea kinderfeestje, zodat wij daar rekening mee kunnen houden. Heb je verdere vragen of wil je een offerte op maat? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag bij het samenstellen van een onvergetelijk kinderfeestje.

Wil je een kinderfeestje waarbij kinderen zelf hun eten maken? Kies dan uit een van onze arrangementen, zoals onze Pizza party of ons snoephuisje Smulfeest.

Maak je eigen snoepketting en snoepsushi

Tijdens de High Tea is het natuurlijk erg leuk om creatief met eten te zijn, daarom mag je zelf de smikkelketting met chipjes maken en lekkere feestelijke snoepsushi. Dit maakt de Kids High Tea helemaal compleet.