Events op de Veluwe
Bowlen kinderfeestje met High Tea in Voorthuizen

Kinderfeestje Kids High Tea

 

High tea kinderfeestje

Een leuk kinderfeestje voor meisjes, maar ook jongens die van snoepen houden kunnen de hele middag plezier beleven aan het maken van de lekkerste hapjes. Tijdens het High Tea kinderfeestje komen natuurlijk de lekkerste hapjes voorbij.

Kids High Tea met midgetgolf of bowlen

Het High Tea kinderfeestje is te combineren met een uurtje bowlen of midgetgolfen. Je kunt ervoor kiezen om dit voor of na de High tea te doen en natuurlijk mogen ouders en begeleiders gezellig meedoen. Willen zij ook een hapje mee eten? Dan kunnen zij gemakkelijk wat van de kaart bestellen bij ons eetcafé Western Plaza.

Details van dit kinderfeestje

Bij het High Tea kinderfeestje zorgt onze kok voor de lekkerste snacks en hapjes waar kinderen hun vingers bij aflikken. Het menu bestaat uit een mini-hamburger, een miniwrap bestaande uit een banaan in een wrap met Nutella, ranja en natuurlijk patatjes met mayonaise.

Daarna mogen de kinderen aan de slag met het maken van een smikkelketting en snoepsushi.

  • Duur: 2 uur, waarvan 1 uur High Tea en 1 uur Bowlen of midgetgolfen
  • Aantal: minimaal 2 kinderen
  • Kosten: € 14,50 per kind (€ 6,50 per volwassene)
  • Locatie: Kidsclub Harremaatweg 34, Voorthuizen

Ouder high tea

Als ouder kun je natuurlijk ook lekker mee-eten van de high tea. Speciaal voor de ouders hebben we extra gerechtjes, zoals spekkoek, petit four, appeltaartje, mini cheesecake, brownie en aardbeien.

Bowlen of midgetgolfen?

Heb je een keuze gemaakt voor bowlen of voor midgetgolfen? Geef dit dan aan bij de reservering van je High tea kinderfeestje, zodat wij daar rekening mee kunnen houden. Heb je verdere vragen of wil je een offerte op maat? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag bij het samenstellen van een onvergetelijk kinderfeestje.

Wil je een kinderfeestje waarbij kinderen zelf hun eten maken? Kies dan uit een van onze arrangementen, zoals onze Pizza party of ons snoephuisje Smulfeest.

Maak je eigen snoepketting en snoepsushi

Tijdens de High Tea is het natuurlijk erg leuk om creatief met eten te zijn, daarom mag je zelf de smikkelketting met chipjes maken en lekkere feestelijke snoepsushi. Dit maakt de Kids High Tea helemaal compleet.

Versier jouw eigen Lunchbox

Kan je het niet allemaal op? Geen probleem. Daar is De Boshoek Lunchbox voor, wat je niet op kan, mag je gewoon mee naar huis nemen. Ook mag je de lunchbox eerst nog veel mooier maken!