Events op de Veluwe

Boeren Binnenspelen

Boeren Binnenspelen: Een Lachwekkend Avontuur in Voorthuizen

Ontdek een wereld van landelijke pret en competitie bij Boer Gijs' omgetoverde stal! Hier wachten de meest knotsgekke en vermakelijke spellen op jou en je gezelschap. Van luchtfietsen tot het vangen van biggetjes, van een ritje maken op koetjes tot het precisiewerpen op een gewei – deze boerenspelen zijn gegarandeerd plezier voor iedereen! Onder de begeleiding van een enthousiaste spelleider gaan kleine groepjes de uitdaging met elkaar aan.

Wat Kun je Verwachten?

In dit gezellige programma van ongeveer 2 uur duiken jullie in een wereld vol ludieke activiteiten die geschikt zijn voor groepen vanaf 6 personen. De kosten bedragen slechts €19,95 per persoon, wat het een betaalbare en leuke optie maakt voor vriendengroepen, familie-uitjes of bedrijfsevenementen.

Optionele Uitbreiding: Boeren Buksschieten

Voor een extra dosis plezier is er de mogelijkheid om de Boeren Binnenspelen uit te breiden met Boeren Buksschieten. Voor slechts €3,00 extra per persoon kunnen jullie je vaardigheden testen in deze spannende activiteit.

Ontdek de Boerderijpret

Duik in dit onvergetelijke avontuur en ervaar de charme van het platteland op een verfrissende en vermakelijke manier. Of je nu op zoek bent naar een leuke dag met vrienden of een teambuildingactiviteit voor je bedrijf, de Boeren Binnenspelen beloven een lach op ieders gezicht te toveren.

Hoe Aanmelden?

Neem snel contact met ons op om je plekje te reserveren en je te verzekeren van dit boerenfestijn vol plezier!

 

Combineren met eten

Wil je de dag helemaal compleet maken? Combineer het dan met heerlijk eten bij restaurant Western Plaza, gelegen op een paar minuten van de Boeren Binnenspelen.