Events op de Veluwe

F1 Simulator: beleef ons Formule 1 Race Center

BELEEF DE FORMULE 1 ZOALS JE HET NOG NOOIT HEBT BELEEFD!

Recreatiepark de Boshoek in Voorthuizen heeft sinds vrijdag 25-07-2022 de beschikking over de meest moderne F1 Expercience van heel Nederland; de Racelounge! In die Racelounge staan state of the art F1 simulatoren van Fanatec die door alle professionele SIM racers van Nederland worden gebruikt. Bovendien maakt onze Racelounge gebruik van een dik licht- en geluidsysteem, waardoor de beleving van het besturen van de race simulator nog harder binnenkomt dan normaal! Geloof ons. Wij beloven je in ons F1 race center de ride of your life. Alsof je racet tegen Lewis Hamilton, Charles LeClerc, Carlos Sainz of Checo Perez! Dus heb jij behoefte aan ‘Need for Speed’?

Wil jij de nieuwe Max Verstappen van Nederland worden? Reserveer dan nu en Put the Peddle to the Metal in ons hypermoderne Mekka van de Formule 1; de Racelounge. En alsof dat allemaal nog niet voldoende is, kun je bij ons bijna elke zondag de race live bekijken in onze Racelounge. Ruimte zat! Pak je biertje of je Redbull, neem een hap van je bitterbal, zet je race-face op en vier de zoveelste overwinning van je held samen met je F1 vrienden bij ons op de Boshoek!

Wat maakt onze F1 Simulator nou compleet?

Beleef jouw meest geweldige F1 real-life experience bij recreatiepark De Boshoek. Nog nooit heb je de Formule 1 cockpit omstandigheden van zo dichtbij ervaren! Ons F1 Race Center is voorzien van de nieuwste technologie op het gebied van race simulatoren. Tijdens het racen op de grote schermen ervaar je hoe het is om een echte coureur te zijn. Sterker nog, onze F1 simulatoren worden ook gebruikt door de professionals voor trainingsdoeleinden.

Start je met de race experience? Dan heb je de keuze uit verschillende niveau’s. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om te racen met een game-assistant: schakel of automaat. Je hebt dus zelf in de hand hoe uitdagend je voor de dag wilt komen. Ben je een terugkerende bezoeker, of durf je het wel aan om een tandje harder te racen? Dan kan zelfs afsnijden en botsen worden afgestraft, net zoals in een officiële race! Kortom, je kunt alles op alles zetten om next-level te worden in de Formule 1 sport!

Wat bevat de totale F1 Experience?

Ervaar hoe het is om een echte coureur te zijn met onze F1 experience in ons Race Center. De activiteit duurt een half uur en bestaat uit 5 minuten oefenen, 5 minuten kwalificatie en 10 ronden keihard racen! In het kort:

  • Te reserveren voor 1 tot 6 personen tegelijkertijd
  • € 12,50 p.p. voor een half uur
  • Volledig verstelbare stoel
  • Uitleg voordat je begint
  • Kwalificatie
  • Sprintrace
  • Race
 

Hoe reserveer je de F1 Simulator experience?

Boek direct jouw race experience met de knop hierboven in een paar stappen. We zien jou en je familie, vrienden en/of collega’s maar al te graag bij ons op De Boshoek. Zorg ervoor dat je fit aan de race verschijnt. Dan regelen wij alles in ons F1 race center om jullie cockpits in orde te maken. Jullie dag kan niet meer stuk na een geweldige race vol energie en passie.

Heb je vragen, neem dan gerust contact op met onze race fanatiekelingen bij De Boshoek.

Kun jij geen genoeg krijgen van het racen?

Voor de echte fanatiekeling bieden wij nu een tegoedbon aan met een leuke korting!

Voor €100,00 koop jij een tegoedbon waarmee jij 10x kunt komen racen. In jouw mailbox ontvang je dan de unieke code van jouw tegoedbon. De code vul je in bij de laatste stap in het online boeken.

De tegoedbon hoeft niet in 1 keer volledig ingewisseld te worden en is 365 dagen geldig.