Events op de Veluwe

F1 Simulator: beleef ons Formule 1 Race Center

BELEEF DE FORMULE 1 ZOALS JE HET NOG NOOIT HEBT BELEEFD!

Betreed de wereld van Formule 1 op een geheel nieuwe manier! Recreatiepark de Boshoek in Voorthuizen herbergt sinds vrijdag 25-07-2022 de meest geavanceerde F1 Experience van Nederland: de Racelounge! Hier vind je hypermoderne F1-simulatoren van Fanatec, dezelfde apparatuur die door professionele SIM-racers in Nederland wordt gebruikt. Onze Racelounge biedt bovendien een meeslepend licht- en geluidssysteem dat de sensatie van het besturen van de racesimulator naar een hoger niveau tilt!

Ervaar het racen als nooit tevoren, alsof je de strijd aangaat met racers als Lewis Hamilton, Charles LeClerc, Carlos Sainz of Checo Perez! Voel de 'Need for Speed'?

Wil je de nieuwe Max Verstappen van Nederland worden? Reserveer nu en zet je vol gas in onze hypermoderne F1-wereld; de Racelounge. Alsof dat nog niet genoeg is, kun je bijna elke zondag live races bekijken in onze Racelounge. Voldoende ruimte om te genieten! Pak je drankje, neem een hapje, zet je raceface op en vier de overwinning van je favoriete coureur met je F1-vrienden op de Boshoek!

Wat maakt onze F1-simulator uniek? Beleef de ultieme F1-ervaring bij recreatiepark De Boshoek. Nergens anders kom je zo dichtbij de cockpitomstandigheden van de Formule 1! Ons F1 Race Center biedt de nieuwste technologie op het gebied van racesimulatoren. Tijdens het racen op de grote schermen voel je hoe het is om een echte coureur te zijn. Niet alleen professionals gebruiken onze F1-simulatoren voor training, maar ook jij kunt jouw race-ervaring op verschillende niveaus starten.  Durf je het aan om harder te racen? Overtredingen worden bestraft, net als in een echte race! Ga de uitdaging aan en werk toe naar een next-level ervaring in de Formule 1 sport!

Wat bevat de totale F1 Experience?

Ervaar hoe het is om een echte coureur te zijn met onze F1 experience in ons Race Center. De activiteit duurt een half uur en bestaat uit 5 minuten oefenen, 5 minuten kwalificatie en 10 ronden keihard racen! In het kort:

  • Te reserveren voor 1 tot 6 personen tegelijkertijd
  • € 12,50 p.p. voor een half uur
  • Volledig verstelbare stoel
  • Uitleg voordat je begint
  • Kwalificatie
  • Sprintrace
  • Race
 

Hoe reserveer je de F1 Simulator experience?

Boek direct jouw race experience met de knop hierboven in een paar stappen. We zien jou en je familie, vrienden en/of collega’s maar al te graag bij ons op De Boshoek. Zorg ervoor dat je fit aan de race verschijnt. Dan regelen wij alles in ons F1 race center om jullie cockpits in orde te maken. Jullie dag kan niet meer stuk na een geweldige race vol energie en passie.

Heb je vragen, neem dan gerust contact op met onze race fanatiekelingen bij De Boshoek.

Kun jij geen genoeg krijgen van het racen?

Voor de echte fanatiekeling bieden wij nu een tegoedbon aan met een leuke korting!

Voor €100,00 koop jij een tegoedbon waarmee jij 10x kunt komen racen. In jouw mailbox ontvang je dan de unieke code van jouw tegoedbon. De code vul je in bij de laatste stap in het online boeken.

De tegoedbon hoeft niet in 1 keer volledig ingewisseld te worden en is 365 dagen geldig.