Events op de Veluwe

F1 Simulator: beleef ons Formule 1 Race Center

BELEEF DE FORMULE 1 ZOALS JE HET NOG NOOIT HEBT BELEEFD!

Wil jij de nieuwe Max Verstappen van Nederland worden? Reserveer dan nu en Put the Pedal to the Metal in ons hypermoderne Mekka van de Formule 1; de Racelounge. En alsof dat allemaal nog niet voldoende is, kun je bij ons bijna elke zondag de race live bekijken in onze Racelounge. Ruimte zat! Pak je biertje of je Redbull, neem een hap van je bitterbal, zet je race-face op en vier de zoveelste overwinning van je held samen met je F1 vrienden bij ons op de Boshoek!

Wat maakt onze F1 Simulator nou compleet?

Beleef jouw meest geweldige F1 real-life experience bij recreatiepark De Boshoek. Nog nooit heb je de Formule 1 cockpit omstandigheden van zo dichtbij ervaren! Ons F1 Race Center is voorzien van de nieuwste technologie op het gebied van race simulatoren. Tijdens het racen op de grote schermen ervaar je hoe het is om een echte coureur te zijn. Sterker nog, onze F1 simulatoren worden ook gebruikt door de professionals voor trainingsdoeleinden.

Start je met de race experience? Dan heb je de keuze uit verschillende niveau’s. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om te racen met een game-assistant: schakel of automaat. Je hebt dus zelf in de hand hoe uitdagend je voor de dag wilt komen. Ben je een terugkerende bezoeker, of durf je het wel aan om een tandje harder te racen? Dan kan zelfs afsnijden en botsen worden afgestraft, net zoals in een officiële race! Kortom, je kunt alles op alles zetten om next-level te worden in de Formule 1 sport!

Wat bevat de totale F1 Experience?

Ervaar hoe het is om een echte coureur te zijn met onze F1 experience in ons Race Center. De activiteit duurt een half uur en bestaat uit 5 minuten oefenen, 5 minuten kwalificatie en 10 ronden keihard racen! In het kort:

  • Te reserveren voor 1 tot 6 personen tegelijkertijd
  • € 12,50 p.p. voor een half uur
  • Volledig verstelbare stoel
  • Uitleg voordat je begint
  • Kwalificatie
  • Sprintrace
  • Race
 

Hoe reserveer je de F1 Simulator experience?

Boek direct jouw race experience met de knop hierboven in een paar stappen. We zien jou en je familie, vrienden en/of collega’s maar al te graag bij ons op De Boshoek. Zorg ervoor dat je fit aan de race verschijnt. Dan regelen wij alles in ons F1 race center om jullie cockpits in orde te maken. Jullie dag kan niet meer stuk na een geweldige race vol energie en passie.

Heb je vragen, neem dan gerust contact op met onze race fanatiekelingen bij De Boshoek.

 
 

Openingstijden Racelounge

In de openingsweken eerst van maandag tot en met zondag van 14:00 tot 17:00. Daarna verruimen we de openingstijden zo snel als mogelijk naar 12:00 tot 21:00

Locatie: Racelounge bij Western Plaza, Harremaatweg 34 te Voorthuizen