Events op de Veluwe
X-cube in Voorthuizen

Digitale escaperoom Xcube in Voorthuizen

X-Cube in Voorthuizen

De X-Cube is de digitale ESCAPEROOM van de toekomst met een spannende verhaallijn! Je staat in een ruimte met dikke touchscreens voorzien van 5 kanaals Dolby Digitaal geluid. Samen met je team ga jij raadsels oplossen, codes kraken, afluisterapparatuur opsporen en uiteindelijk de waarheid achterhalen. Je hebt een half uur of een uur de tijd. Werk als team dus goed samen om de hoogste score neer te zetten. Een ware spionnentraining voor de echte James en Jane Bonds van deze wereld! Voor kinderen van 10 tot 16 jaar hebben wij ook een speciale game van een half uur met aangepaste opdrachten.

Nieuw in het aanbod is Agent 8008! Samen met YouTuber Ronald Vledder ga je aan de slag om zijn maatje Agent 2 te bevrijden uit handen van een hacker!

Deze experience is bijzonder geschikt als onderdeel van (bedrijfs)feestjes, (verjaardags)partijtjes, teambuildingsessies of gewoon een lekker spannend evenement om samen met je maten te doen.

Praktische informatie

  • Te reserveren voor 2 t/m 6 personen
  • Game voor volwassenen geschikt vanaf 16 jaar
  • Kindergame & Agent 8008 geschikt voor 9 tot 16 jaar
 

Dit is de X-Cube

De X-Cube is 16m2 groot. Geluid, beeld en spel komen samen in het gethematiseerde spel. Je ervaart een bioscoop beleving door het 4K touchscreen. Haarscherp beeld aangevuld met vol geluid maakt de beleving compleet. De deur van de X-Cube is altijd open én het is rolstoelvriendelijk!