Events op de Veluwe
X-cube in Voorthuizen

Digitale escaperoom Xcube in Voorthuizen

X-CUBE: DE DIGITALE ESCAPEROOM ERVARING IN VOORTHUIZEN

De X-Cube belichaamt de escaperoom van de toekomst met een intrigerende verhaallijn! Stel je voor: een ruimte met indrukwekkende touchscreens en meeslepend 5.1 Dolby Digital geluid.

SPY GAME

Duik met je team in het oplossen van raadsels, het kraken van codes, het opsporen van afluisterapparatuur en ontdek de waarheid. Met een half uur of een uur op de klok, is teamwork essentieel voor het behalen van de hoogste score. Een ware spionagetraining voor aspirant James en Jane Bonds! Voor kinderen van 10 tot 16 jaar hebben we ook een speciale game van een half uur met aangepaste opdrachten.

AGENT 8008

Agent 8008 biedt een geweldige escaperoom-ervaring voor kinderen! Speel 8 spannende missies in de X-Cube en help Agent 8008 om zijn maatje Number 2 te bevrijden van een mysterieuze hacker! Alle ervaringen worden op grote schermen gespeeld. In tegenstelling tot traditionele escaperooms hoef je hier niet uit een ruimte te ontsnappen. Ga samen met Youtuber Ronald als Agent 8008 deze uitdaging aan!

CRAZY GAME SHOW

Doe mee met jouw team in 'The Crazy Game Show,' een verzameling mini-games voor alle leeftijden. Maar let op, de sluwe Show Master kan verrassingen toevoegen om iedereen op het puntje van de stoel te houden in deze strijd om de prijzen. Gepresenteerd door Buddy Vedder.

MURDER AT THE MANSION

Beleef het meeslepende mysterie van 'Murder at the Mansion'. Ontdek wie de rijke tech-ondernemer Albert Duyckers heeft vermoord in zijn oude landhuis. Werk samen om alle aanwijzingen te vinden en ontrafel samen de ontknoping in deze 'Murder Mystery'.

Praktische informatie

  • Te reserveren voor 2 t/m 6 personen
  • Games voor volwassenen geschikt vanaf 16 jaar
  • Spy Game Kids & Agent 8008 geschikt voor 9 tot 16 jaar
  • Crazy Game Show geschikt vanaf 12 jaar
 

Dit is de X-Cube

De X-Cube is 16m2 groot. Geluid, beeld en spel komen samen in het gethematiseerde spel. Je ervaart een bioscoop beleving door het 4K touchscreen. Haarscherp beeld aangevuld met vol geluid maakt de beleving compleet. De deur van de X-Cube is altijd open én het is rolstoelvriendelijk!