Events op de Veluwe

Boeren Buitenspelen in Voorthuizen

 
  • Verschillende soorten spelletjes
  • Leuk voor jong en oud
  • Goed geschikt als teambuilding activiteit

Ervaar de Boeren Buitenspelen op de Veluwe

Kom gezellig buiten spelen bij Boer Gijs op zijn boerderij! Tijdens de Boeren Buitenspelen leer je samen met je vrienden, familie of collega’s kennismaken met het nummer 1 tijdverdrijf van het platteland.

Boeren Buitenspelen

Samen met je vrienden, familie of collega’s leer je kennismaken met het boerenleven op een speelse manier. Onder begeleiding van Boer Gijs, doe je mee aan verschillende spelletjes en activiteiten die leuk zijn voor jong en oud.

Welke spelletjes kom je tegen bij de Boeren Buitenspelen?

Tijdens deze activiteit leer je kennis maken met spellen zoals koe melken, ringsteken, tonnenrace of het befaamde kip schieten, op de boerderij kan het allemaal!

Boer Gijs zal zelf een leuk programma voor jou en je groep samenstellen zodat jullie je onbezorgd kunnen genieten van een dag vol spelletjes voor klein en groot.

De Boeren Buitenspelen op de Veluwe kun je combineren met een heerlijke lunch of een diner zoals bijvoorbeeld een barbecue of een boerenstamppot. Zo kun je met je groep extra genieten van een dag vol plezier.

Boeren buitenspelen met familie

De Boeren buitenspelen zijn een ideaal familie uitje. Zowel de allerkleinsten als de opa’s en oma’s kunnen meedoen aan deze spelletjes. Ze zijn toegankelijk, herkenbaar en leuk voor iedereen.

Bedrijfsuitje op locatie

Boeren Buitenspelen is als bedrijfsuitje te reserveren vanaf 20 personen. Dit is een hele leuke teambuilding activiteit die op locatie te combineren is met een vergadering, lunch of diner op locatie.

Boeren Buitenspelen

Lunch

Diner

BBQ & Grill

Speciaal