Events op de Veluwe

Boeren Buitenspelen in Voorthuizen

  • Verschillende soorten spelletjes
  • Leuk voor jong en oud
  • Goed geschikt als teambuilding activiteit

Beleef Boerse Buitenpret op de Veluwe!

Kom naar Boer Gijs' boerderij voor een geweldige dag vol buitenpret! Tijdens onze Boeren Buitenspelen ontdek je samen met vrienden, familie of collega’s de authentieke charme van het plattelandsvermaak.

Avontuurlijke Boeren Buitenspelen

Duik in het boerenleven met een speels tintje! Onder de bezielende leiding van Boer Gijs nemen jullie deel aan diverse spellen en activiteiten die jong en oud weten te bekoren.

Welke Spelen Sta Je Te Wachten bij de Boeren Buitenspelen?

Bij deze ervaring maak je kennis met spellen zoals koe melken, ringsteken, tonnenrace en het beroemde kip schieten. Het boerderijleven biedt een scala aan avonturen voor iedereen!

Boer Gijs stelt persoonlijk een leuk programma samen zodat jullie zorgeloos kunnen genieten van een dag vol plezier, geschikt voor zowel jong als oud.

Combineer de Boeren Buitenspelen met een smakelijke lunch, diner of een gezellige barbecue. Zo maak je de dag compleet en geniet je extra van het plezier met je groep.


Zo, deze aanpassingen brengen de tekst meer tot leven en maken het mogelijk aantrekkelijker voor mensen die op zoek zijn naar buitenactiviteiten op de Veluwe. Laat me weten als er nog specifieke termen zijn waarop je de focus wilt leggen!

Boeren buitenspelen met familie

De Boeren buitenspelen zijn een ideaal familie uitje. Zowel de allerkleinsten als de opa’s en oma’s kunnen meedoen aan deze spelletjes. Ze zijn toegankelijk, herkenbaar en leuk voor iedereen.

Bedrijfsuitje op locatie

Boeren Buitenspelen is als bedrijfsuitje te reserveren vanaf 20 personen. Dit is een hele leuke teambuilding activiteit die op locatie te combineren is met een vergadering, lunch of diner op locatie.

Boeren Buitenspelen

Lunch

Diner

BBQ & Grill

Speciaal