Events op de Veluwe
Boeren Buitenspelen in Voorthuizen

Boeren Buitenspelen zonder arrangement

 

Avontuurlijke Boeren Buitenspelen op de Veluwe

Beleef een dag vol bijzondere en actieve spellen met onze Avontuurlijke Boeren Buitenspelen op de Veluwe. In groepen van 6 of 8 personen worden jullie uitgedaagd tot teamwork, lachwekkende momenten en serieuze samenwerking.

Ontdek Unieke Uitdagingen

Bij deze spellen staan unieke uitdagingen centraal, zoals:

  • Kipschieten: Geen echte kip, maar een grappige plastic variant. Probeer deze weg te schieten met een katapult, terwijl een teamgenoot deze opvangt met een kruiwagen. Succes vereist perfecte samenwerking.

  • Schijtspel: Een hilarisch spel waarbij je drollen op een wipwap plaatst en een speler deze probeert weg te schieten. Het team moet samenwerken om de drol op te vangen. Een uitdaging waarbij teamwork cruciaal is voor succes.

  • Engels Tractor Rijden: Laat je stuurmanskunst zien terwijl een teamgenoot je voorttrekt met een touw. Een andere speler helpt duwen terwijl jij tussen pionnen door moet sturen. Een onverwachte uitdaging voor het hele team.

Ontdek de Winnaar

Welk team zal triomferen? Ontdek de sensatie van deze avontuurlijke boerenbuitenspelen en zie welk team de hoogste score behaalt!