Events op de Veluwe
Boerenbuitenspelen in Voorthuizen

Boeren Buitenspelen XL

 

Groepsactiviteiten op de Veluwe: Combineer Boerenbuitenspelen, Midgetgolf en Bowlen met Saté Eten!

Een bruisende dag vol avontuur en leuke activiteiten staat op het programma! Boekbaar voor groepen vanaf 20 personen voor slechts €46,50 per volwassene en €37,50 per kind (t/m 11 jaar).

Een Dag vol Actie op de Veluwe

Stap in de boerenschoenen en beleef een onvergetelijke tijd! Begin met het verkennen van het boerderijleven met onze Boeren Buitenspelen. Terwijl de pony's jullie verwachten, wordt er een speels programma voorbereid. Ervaar kipschieten (met een katapult de kip hoog de lucht in schieten en door een teamgenoot met een kruiwagen opvangen), koeienmelken, geitmelken, houtzagen, tractor rijden zoals de Engelsen, tonnenrace, klompenrace, en nog veel meer!

Ontspanning en Competitie

Na deze bruisende activiteiten is het tijd voor ontspanning en een vleugje competitie. Geniet van een uur vol plezier in onze computergestuurde bowlinggrot en daag je vrienden uit voor een spannende pot midgetgolf.

Smaakvolle Afsluiting

Om de dag perfect af te sluiten, staat er een heerlijke satémaaltijd op het menu! Geniet van sappige saté in ons gezellige restaurant, perfect om de honger na al deze activiteiten te stillen.

Combineer Avontuur en Smakelijk Genot

Deze groepsactiviteit op de Veluwe biedt een mix van avontuurlijke spellen en ontspannende activiteiten, gevolgd door een smakelijke maaltijd voor de hele groep.

Boek deze fantastische dag vol avontuur en plezier op de Veluwe!

 
Saté bij Events op de Veluwe in Voorthuizen