Events op de Veluwe
Escaperoom in Voorthuizen met Events op de Veluwe

Escape room Voorthuizen

 
  • Escape room met collega's in Voorthuizen
  • Te combineren met lekker eten en drinken
  • Stel zelf jouw bedrijfsuitje met escape room samen

Escape room tijdens bedrijfsuitje

Een escape room als bedrijfsuitje boek je bij Events op de Veluwe. In onze escape room worden de talenten van jou en je collega’s op de proef gesteld. Puzzelen, rekenen, ruimtelijk inzicht en natuurlijk samenwerken, het zijn allemaal belangrijke skills om de raadsels in onze escape room op te lossen. Onze Escape Room speel je bij Boer Gijs in Voorthuizen op de Veluwe.

Op de boerderij van Boer Gijs is een mysterie? Tijdens het bedrijfsuitje wordt je samen met je collega’s opgesloten in de hooimijt om het mysterie op te lossen. In de hooimijt proef je sfeer van het boerenleven. Om het mysterie op te lossen en te ontsnappen uit de escape room moet je in het drukke boerenbestaan duiken. Hoe snel ontsnap jij samen met collega's uit de Escape room?

Escape room arrangementen

Maak je escape room af met één van onze arrangementen. Plan jij je uitje overdag? Dan heb je de mogelijkheid om bij ons een lunch te combineren bij jouw bedrijfsuitje. En ook voor een diner, buffet of barbecue kan je bij ons terecht om jouw dag compleet te maken.

Wil jij een dagvullend programma tijdens jouw bedrijfsuitje? Dan is er ook de mogelijkheid om aansluitend op de escape room, boeren buiten spelen te organiseren bij boer Gijs of samen een kookworkshop te doen.

Heb jij specifieke wensen? Neem dan contact met ons op voor een bedrijfsuitje op maat!

Lunch

Diner

BBQ & Grill

Kookworkshop

Over de Boeren Escape Room

Op de escape room van Boer Gijs gebeurd van alles. Tijdens een rondleiding door de hooimijt komt er een mysterie boven water. Kan jij met je collega’s tijdens een bedrijfsuitje uit de escape room ontsnappen binnen de tijd?

Een escape room als bedrijfsuitje is een goede teambuilding activiteit waarbij je als team wordt uitgedaagd om samen te werken. Kom jij er samen sterker uit met jouw team?

Details Escape room

  • Reserveer met minimaal 6 en maximaal 12 personen
  • Rolstoel toegankelijk
  • Te combineren met meerdere spellen bij Boer Gijs (informeer naar de mogelijkheden)
  • Te combineren met een echte Veluwse Klederdracht foto (€ 10,-)

Openingstijden:

Maandag t/m donderdag 10.00 tot 21.00 uur
Vrijdag en zaterdag 10.00 tot 22.00 uur

Locatie van de Escape room:
Brugveenseweg 67 Voorthuizen