Events op de Veluwe

F1 racen & eten

BELEEF DE FORMULE 1 ZOALS JE HET NOG NOOIT HEBT BELEEFD!

Ben jij op zoek naar een gezellig uitje met familie, vrienden of vriendinnen? Kom dan racen in onze racelounge! Met maximaal 6 personen tegelijk gaan jullie de strijd met elkaar aan. Onder begeleiding van onze Race Marshall krijgen jullie de full experience: de vrije training, de kwalificatie en natuurlijk de race zelf! 

Hard werken moet natuurlijk beloond worden, dus kom aansluitend lekker eten in ons restaurant!

Wat maakt onze F1 Simulator nou compleet?

Beleef jouw meest geweldige F1 real-life experience bij recreatiepark De Boshoek. Nog nooit heb je de Formule 1 cockpit omstandigheden van zo dichtbij ervaren! Ons F1 Race Center is voorzien van de nieuwste technologie op het gebied van race simulatoren. Tijdens het racen op de grote schermen ervaar je hoe het is om een echte coureur te zijn. Sterker nog, onze F1 simulatoren worden ook gebruikt door de professionals voor trainingsdoeleinden.

Wat bevat het racen&eten arrangement?

Ervaar hoe het is om een echte coureur te zijn met onze F1 experience in onze Racelounge. De activiteit duurt een half uur en bestaat uit 5 minuten oefenen, 5 minuten kwalificatie en 10 ronden keihard racen! Aansluitend kunnen je genieten van een heerlijke burger in ons naastgelegen restaurant, inclusief 1 biertje(Heineken van de tap), je kunt dit zowel als lunch als diner nuttigen.