+31 (0) 342 47 12 97 info@eventsopdeveluwe.nl

Huifkar Rollin' & Bowlin'

  1. Huifkar Rollin' & Bowlin'
 

Vertrek met de huifkar is vanaf Hotel De Boshoek! Aan de Brugveenseweg 25 Voorthuizen, dit is aan de andere zijde van het park.

Huifkartocht op de Veluwe

Ga met elkaar de strijd aan op de interactieve bowlingbanen. Er zijn diverse spellen beschikbaar die u zelf kunt kiezen op het touchscreen. Bestel hiermee ook eenvoudig uw drankje vanaf de bowlingbaan. Zo mist u geen moment van het spannende spel en kunt u de maximale fun factor eruit halen!

Met onze interactieve bowlingbanen kunt u diverse bowlingspellen kiezen, uw drankje bestellen vanaf de bowlingbaan en zelfs uw score delen op Facebook! 

Met familie of vrienden Huifkartocht maken

Genieten van de Veluwe op een unieke manier, een schitterende huifkartocht is geschikt voor de hele familie (boekbaar vanaf 15 volwassenen). Na het ontvangst maakt u een rustieke tocht van 2 uur door de uitgestrekte bossen waar u geniet van de omgeving en van uw gezelschap. 

Dit Rollin’ en Bowlin’ arrangement bevat:

Huifkar aanvragen
 
Saté bij Events op de Veluwe in Voorthuizen

Doe online eenvoudig een arrangement aanvraag!

Deze aanvraag is pas definitief na bericht van Events op de Veluwe en het ontvangen van de bevestiging. Ook wanneer het arrangement niet op jouw aangegeven dag/tijd mogelijk is, krijg je daar bericht van.

Datum is onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Datum is onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Wanneer er baby's bij zijn, kun je dit aangeven in het opmerkingen veld.