Events op de Veluwe
bowling in Voorthuizen

Bowlingbaan reserveren

Betreed de bruisende sfeer van Bedrock Bowling voor een onvergetelijke bowlingervaring in Voorthuizen! Met groepen van 4 tot wel 40 personen is er altijd een feestelijke ambiance. Stel je voor: je staat op de interactieve bowlingbanen, klaar om de strijd aan te gaan met vrienden, familie of collega's. Hier draait alles om plezier en competitie!

Wat deze ervaring extra speciaal maakt, zijn de gevarieerde spellen die je zelf kunt kiezen via het touchscreen. Van klassieke bowlingspellen tot uitdagende opties die je op het puntje van je stoel laten zitten. En het beste van alles? Bestel moeiteloos je favoriete drankje direct vanaf de baan, zodat je geen moment van de actie hoeft te missen. Bedrock Bowling biedt niet alleen entertainment, maar ook het gemak om het meeste uit elk spannend moment te halen. Welkom in een wereld van maximaal plezier en competitie

Stap binnen bij ons bowlingcentrum en geniet van bowlen op jouw eigen tempo. Neem het op tegen vrienden of familie op onze moderne banen of daag de naastgelegen baan uit voor extra plezier en competitie. Na het gooien van een strike of een spannende strijd kun je even heerlijk ontspannen bij Western Plaza of genieten van een smakelijk bittergarnituur.

ALLES WAT JE MOET WETEN OVER HET BOWLEN:

Bij ons betaal je €25,- per baan, per uur. Tijdens feestdagen is het tarief €30,- per baan. Op elke baan kunnen maximaal 7 personen tegelijk bowlen. Of je nu een doorgewinterde bowler bent of voor het eerst komt, onze bowlingbanen bieden een geweldige ervaring voor iedereen. Kom wanneer het jou uitkomt en beleef een gezellige tijd vol plezier en competitie!