Events op de Veluwe
Buggy rijden in de omgeving

Buggy & Buffet

Ontdek Buggyrijden op de Veluwe!

Verken het uitgestrekte buitengebied van Voorthuizen tijdens een avontuurlijke tocht met onze buggyroute. De route slingert over 37 km, langs betoverende landschappen met weilanden, akkers, heide en bos.

Buggyrijden Arrangement - Vanaf €105,00 pp

Boekbaar vanaf 15 personen met geldig rijbewijs B. Begeleiding beschikbaar vanaf 6 personen. Voor grotere groepen bieden we flexibele oplossingen, inclusief extra begeleiders.

Groepsactiviteiten met Buggy's

Met maximaal 15 beschikbare buggy's tegelijkertijd, zijn grotere groepen ook welkom! Combineer buggyrijden met spannende activiteiten zoals quad rijden of boogschieten voor een complete ervaring.

Plaza's Warm en Koud Buffet

Geniet van ons gevarieerde buffet met een scala aan gerechten, waaronder soep van de dag, diverse salades, vlees- en visgerechten. Pas het buffet aan met smakelijke upgrades naar keuze!

Boekbaarheid & Upgrades

  • Boekbaar vanaf 15 volwassenen
  • Kosten: vanaf €107,50 per persoon
  • Extra opties: Kipsaté, Aziatische biefstukpuntjes, gewokte gamba's, en meer!

Zoete Afsluiting

Sluit de ervaring af met heerlijke desserts zoals ijstaart met warme kersen of ons luxe dessertbuffet. Ideaal voor grotere groepen (vanaf 25 personen).

 
Doe online eenvoudig een arrangement aanvraag!
Deze aanvraag is pas definitief na bericht van Events op de Veluwe en het ontvangen van de bevestiging. Ook wanneer het arrangement niet op jouw aangegeven dag/tijd mogelijk is, krijg je daar bericht van.
Datum is onder voorbehoud van beschikbaarheid.
Datum is onder voorbehoud van beschikbaarheid.
Wanneer er baby's bij zijn, kun je dit aangeven in het opmerkingen veld.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.