Events op de Veluwe
Familie uitje op de Veluwe

Familie uitjes op de Veluwe

  • Uitje met gezin of familie in Voorthuizen
  • Familie uitje op de Veluwe
  • Gezin activiteiten

De leukste gezins- en familieuitjes op de Veluwe

Of je nu van plan bent om een familie uitje te plannen met je eigen gezin of met de hele familie een leuke dag wilt hebben, bij Events op de Veluwe vind je altijd de beste activiteiten en spellen voor een dag vol plezier voor jong en oud! 

Samen met jouw familie doe je één of meerdere activiteiten op de Veluwe en kun je de dag afronden door gezellig bij ons te eten en drinken met de hele familie. Kies uit onze verschillende activiteiten of vraag ons voor een compleet programma op maat voor een compleet verzorgd familie uitje. 

Stel je eigen familie uitje samen

Ontdek een van de vele activiteiten bij Events op de Veluwe en stel een onvergetelijke familiedag samen voor jou en je familie. Wil je gewoon een dagje uit met de kinderen of ga je met de hele familie op pad? Zowel voor kleine groepen, als voor complete families hebben wij verschillende uitjes en eetgelegenheden. Ga jij bowlen met de familie of gezellig met zijn allen om de tafel tijdens een van de vele spelletjes. 

Ook als je geen activiteit bij ons boekt, zijn jij en je familie meer dan welkom om met zijn allen bij ons te komen eten om de dag af te sluiten. 

Kies de activiteiten voor jouw familie uitje

Escapegame Kraak de Kist

Een escaperoom-kist gewoon bij jou in jouw accommodatie! Kun jij door middel van opdrachten, puzzels en geheime luiken de kist kraken?
Escapekist

Escape room met gezin

Ontsnap jij tijdens een gezinsuitje of familiedag uit de escape room? Leuke activiteit voor jong en oud in Voorthuizen. Vanaf ongeveer 8 jaar.
Escape room

Buggyrijden Familie

Ga met de hele familie of met het gezin buggyrijden in Voorthuizen. Ontdek de prachtige natuur vanuit een buggy. Stoere activiteit in prachtige natuur.
Buggy arrangementen

Boeren Buitenspelen

Speel Boeren Buitenspelen met het gezin of de hele familie in Voorthuizen. Leuke buiten activiteit voor jong en oud! Leer elkaar op een andere manier kennen.
Arrangementen

Huifkartocht met gezin

Ga met het gezin of de hele familie mee met een huifkartocht op de Veluwe! Ontdek de mooiste omgeving rondom Voorthuizen. En ga daarna heerlijk eten!
Huifkar ritten

Interactieve escaperoom

Beleef de digitale escaperoom X-cube in Voorthuizen! De combinatie tussen escaperoom en een game is een ware belevenis. 2 t/m 6 personen.
X-cube

Bowling met familie

Ga met het gezin of de hele familie bowlen in Voorthuizen! Kies voor een van de arrangementen of voor een losse bowlingbaan. Gezelligheid in Voorthuizen!
Arrangementen

Oud Hollandse spelletjes Familie

Speel Oud Hollandse Spelletjes met het gezin of de hele familie! Voor jong en oud! Speel de spelletjes tijdens deze indoor activiteit in Voorthuizen.
Arrangementen

Samen een dagje uit op de familie

De Veluwe is uitermate geschikt voor een familie of gezinsuitje. Met de vele attractieparken in de buurt, zoals park de Hoge Veluwe, het Dolfinarium en nog veel meer parken en musea, is er genoeg te doen in de regio. Bovendien zijn vrijwel al onze activiteiten te reserveren voor kleine en grote groepen en geschikt voor vrijwel alle leeftijd. 

Ontdek onze uiteenlopende arrangementen en reserveer jouw activiteiten voor een onvergetelijke familiedag. Kom je er niet uit of wil je hulp bij het plannen van jouw uitje? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat.