Events op de Veluwe
Groepsuitje op de Veluwe

Groepsuitje op de Veluwe

 
  • Groepsuitje op de Veluwe
  • Dagje weg men een groep
  • Activiteiten in Voorthuizen

Groepsuitje op de Veluwe

Ga met de vriendengroep erop uit op de Veluwe! Een prachtige omgeving die zich leent voor leuke dagjes weg en leuke activiteiten. Kies de activiteit die past bij jullie gezelschap en geniet van de tijd met elkaar. 

Een groepsuitje op de Veluwe via Events op de Veluwe staat voor een gegarandeerd leuke dag weg met elkaar! We helpen jullie graag met het samenstellen van je groepsuitje.

Dagje weg met een groep in Voorthuizen

Voorthuizen ligt midden op de Veluwe en biedt vol op kansen voor groepen tijdens een dagje weg! Van stoere activiteiten zoals buggyrijden en lasergamen tot leuke binnen activiteiten zoals kookworkshops, oud hollandse spelletjes en natuurlijk bowlen!

Activiteit en groepsarrangement

Kies de activiteit die het beste past bij de groep. Op een dagje weg kun je zelfs meerdere activiteiten reserveren voor een goed gevulde dag! Naast een activiteit kun je een arrangement kiezen voor een lekker hapje of een complete BBQ of verrassingsdiner!

 

Escape room Groepen

Ga de uitdaging aan in de Escape room voor groepen in Voorthuizen via Events op de Veluwe! Hoe snel kunnen jullie ontsnappen?
Arrangementen
 

Buggyrijden Groepen

Buggyrijden met vrienden en familie! Ontdek de omgeving, navigeer samen en maak er een gezellig uitje van! Welke route kiezen jullie?
Arrangementen
 

Kookworkshop Groepen

Doe een van de kookworkshops met vrienden en familie. Lekker koken, elkaar helpen en daarna natuurlijk zelf proeven!
Arrangementen
 

E-chopper huren

Huur een E-chopper met vrienden en familie en rijdt een van de routes! Een stoere activiteit voor een actief uitje in de omgeving van Voorthuizen!
Arrangementen
 

Bowlen met Groepen

Ga met vrienden en familie bowlen in Voorthuizen! Gecombineerd met een lekker hapje en drankje maakt dat een leuke bezigheid om lekker actief bezig te zijn.
Arrangementen
 

Oud Hollandse Spelletjes

Oud Hollandse Spelletjes spelen met vrienden en familie waarbij je moet samenwerken, elkaar helpen en plezier hebben! Een leuk uitje via Events op de Veluwe!
Arrangementen
 

Boeren Buitenspelen

Speel Boeren Buitenspelen met vrienden en familie! Een diversiteit aan spellen waarbij je elkaar kunt helpen en veel plezier kan maken!
Arrangementen
 
 

Huifkar met Groepen

Ontdek de Veluwe tijdens een ontspannen huifkartocht rondom Voorthuizen! Leuke groepsactiviteit die perfect te combineren is met lekker eten!
Arrangementen