Events op de Veluwe
Huifkartocht op de Veluwe

Huifkar & Grill

 

Ontdek de Veluwe met een Huifkartocht en Tafelgrill Arrangement

Ontdek de pracht van de Veluwe op een unieke manier: een schilderachtige huifkartocht die perfect is voor gezinsuitjes. Vertrek vanaf de receptie van Recreatiepark de Boshoek aan de Harremaatweg 34 in Voorthuizen voor een onvergetelijke reis door de uitgestrekte bossen.

Huifkartocht Avontuur Gevolgd Door Smakelijk Tafelgrillen

Geniet na deze betoverende rit over de Veluwe van een heerlijk tafelgrill arrangement. Dit arrangement is boekbaar vanaf 15 volwassenen voor slechts € 48,50 per volwassene en €40,50 per kind (tot 11 jaar).

Tafelgrill Smulpartij met Diverse Lekkernijen

De smaakvolle inhoud van ons tafelgrill arrangement omvat een scala aan heerlijke gerechten:

  • Voorgerecht: Soep van de dag geserveerd met vers stokbrood en kruidenboter.
  • Hoofdgerechten: Hamburger, malse biefstuk, smakelijke slavink, satéspies, gemarineerde kipfilet, sappige zalm en verrukkelijke gamba's.
  • Begeleidende Lekkernijen: Een assortiment van friet, ui, courgette, champignons, paprika, twee verfrissende salades en diverse koude sauzen.
  • Voor de Kleintjes: Speciaal voor kinderen - kipnuggets, miniburgers, knakworstjes en mini frikandelletjes.

Plan Jouw Avontuurlijke Dag op de Veluwe!

Boek vandaag nog jouw Veluwse avontuur met een huifkartocht gevolgd door een smakelijk tafelgrill arrangement. Ervaar de natuurlijke pracht van de Veluwe en geniet van een culinaire traktatie met je gezelschap! Reserveringen zijn mogelijk vanaf 15 volwassenen.