Events op de Veluwe
Huifkartocht op de Veluwe

Huifkar & BBQ

 

Ervaar de Veluwe: Huifkartocht Gevolgd Door Luxe BBQ

Beleef een uniek avontuur op de Veluwe met een schilderachtige huifkartocht, ideaal voor familie-uitjes. Laat je verwelkomen voor een rustieke tocht van 1,5 uur door de uitgestrekte bossen. Hier geniet je van de natuurlijke pracht en het gezelschap om je heen.

BBQ Genot na de Huifkartocht op de Veluwe

Na deze betoverende huifkartocht over de Veluwe staat een heerlijke BBQ met luxe vleessoorten op het programma. Dit arrangement is beschikbaar voor groepen vanaf 15 volwassenen voor slechts € 50,00 per volwassene en € 43,50 per kind (tot 11 jaar).

BBQ Arrangement met Culinaire Verwennerij

Bij de BBQ begin je de avond met een smakelijke soep van de dag geserveerd met vers stokbrood en kruidenboter. Daarna kan het echte grillplezier beginnen! Je hebt de vrijheid om zelf vlees en vis te bereiden op de BBQ. Wij zorgen voor een assortiment van:

  • Vlees: Saté, drumsticks, BBQ-worstjes, hamburgers, gemarineerde speklap.
  • Bijgerechten: Friet, diverse koude sauzen en een selectie van drie frisse salades.

Optionele Uitbreiding van het BBQ-pakket

Wil je jouw BBQ-pakket naar een hoger niveau tillen? Kies dan voor een uitbreiding met gambaspiesen en/of sappige biefstuk. Voeg deze opties toe voor €3,50 per persoon per keuze.

Reserveer Jouw Veluwse Avontuur!

Dit arrangement is exclusief drankjes. Geniet van een heerlijke culinaire ervaring en maak je klaar voor een onvergetelijk samenzijn op de Veluwe. Dranken kunnen na afloop worden afgerekend in het restaurant.