Events op de Veluwe
Huifkartocht op de Veluwe

Huifkar & Keuzemenu

 

Familie-uitje: Huifkartocht & Culinair Avontuur op de Veluwe

Ontdek samen met je familie de betoverende schoonheid van de Veluwe tijdens een onvergetelijk uitje dat voor iedereen geschikt is. Laat je hartelijk ontvangen voordat je aan een rustieke huifkartocht begint, een 1,5 uur durende reis door de uitgestrekte bossen van dit prachtige natuurgebied.

Huifkartocht op de Veluwe, Gevolgd Door Culinair Genot

Na deze betoverende rit wacht je een culinaire verrassing met ons verrukkelijke 3-gangenkeuzemenu. Ontdek een breed scala aan smaakvolle gerechten op onze menukaart, waarmee je jouw perfecte 3-gangenmenu kunt samenstellen. Houd er rekening mee dat voor bepaalde gerechten een toeslag kan gelden.

Creëer Samen Onvergetelijke Herinneringen

Maak van jullie dag een onvergetelijke ervaring vol natuurlijke pracht en culinair genot op de Veluwe. Combineer de serene beleving van een huifkartocht met het heerlijke samenzijn aan tafel. Reserveer vandaag nog en bereid je voor op een dag vol plezier, natuur en heerlijk eten met jouw dierbaren!

 
Doe online eenvoudig een arrangement aanvraag!
Deze aanvraag is pas definitief na bericht van Events op de Veluwe en het ontvangen van de bevestiging. Ook wanneer het arrangement niet op jouw aangegeven dag/tijd mogelijk is, krijg je daar bericht van.
Datum is onder voorbehoud van beschikbaarheid.
Datum is onder voorbehoud van beschikbaarheid.
Wanneer er baby's bij zijn, kun je dit aangeven in het opmerkingen veld.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.