Events op de Veluwe
Uit eten in Voorthuizen

Plaza's warm & koud buffet

Heerlijk Buffet in Voorthuizen

CULINAIR GENIETEN MET ONS UITGEBREIDE BUFFET IN VOORTHUIZEN

Het Plaza warm en koud buffet is niet zomaar een maaltijd, het is een culinair avontuur dat perfect past na een groepsuitje, een familiemoment of een gezellige samenkomst met vrienden! Dit buffet is een waar feest voor de smaakpapillen, met een breed scala aan heerlijke gerechten om van te genieten.

WAT BIEDEN WE AAN?

Begin met een smakelijke dagsoep om de culinaire reis te starten. Het diverse broodassortiment met een keur aan smeersels en sauzen zorgt voor een veelzijdige start. Proef de verrukkelijke carpaccio, een Franse roombrie salade of kies voor de verfrissende rauwkostsalade. De selectie salades, waaronder rundvlees en aardappel, vullen het aanbod aan.

Vervolg je culinaire ontdekkingsreis met smaakvolle hoofdgerechten zoals sappige varkenshaas in een verrukkelijke roomsaus, een vangst van de dag, kipfilet met kerriesaus en gehaktballetjes in zigeunersaus. Vergezeld door knapperige frietjes, witlof met ham en kaas en smaakvolle witte rijst.

MAAK HET EXTRA BIJZONDER

We bieden de mogelijkheid om het buffet uit te breiden met heerlijke opties zoals sperzieboontjes met gebakken spekjes, sappige kipsaté, Aziatische biefstukpuntjes en gewokte gamba's pilpil. Een perfecte aanvulling voor degenen die nog meer willen genieten van deze smaakvolle ervaring.

SLUIT AF MET EEN LEKKER DESSERT


Maak je culinaire reis compleet door te eindigen met een verfrissende ijstaart met warme kersen of laat je verleiden door ons dessertbuffet vol zoete verwennerijen. Het dessert boek je apart bij.

Kom genieten van ons uitgebreide buffet in Voorthuizen en laat je smaakpapillen verwennen!

Kosten

Boekbaar vanaf 15 volwassenen
€ 27,50 per volwassene en € 19,95 per kind (4 t/m 11 jaar)