App met ons +31 (0) 342 47 12 97 info@eventsopdeveluwe.nl
HomeEvenementenBedrijfsuitjesVrijgezellenfeestFamilie en GroepenKinderfeestjesContactDagje uit op de VeluweVakantie op de VeluweInvesterenAlle uitjes/activiteitenGa uit eten in Voorthuizen

Tafelgrillen in Voorthuizen

  1. Tafelgrillen

Heerlijk Tafelgrillen in Voorthuizen

Tafelgrillen met familie of gezelschap. Gezelliger kan het niet! Inclusief voorgerecht, vlees, vis, salades en friet! Wat is tafelgrillen precies? Dat is eigenlijk een combinatie van gourmetten, steengrillen en BBQ-en. En tafelgrillen doe je dus binnen. De gezelligheid van gourmetten gecombineerd met BBQ-en, maar dan het hele jaar door!

Tafelgrill arrangement

Wat kun je allemaal eten tijdens het tafelgrill arrangement? Denk aan een lekker stokbroodje met kruidenboter en soepje vooraf. Heerlijk vlees zoals kipsaté, biefstuk, hamburgers, maar ook zalm, pangafilet en varkenshaas! Uiteraard serveren wij daar patat, sauzen en salades bij.

Kosten

Boekbaar vanaf 2 personen
Voor maar € 21,50 per volwassene en € 15,50 per kind (t/m 11 jaar)

Kerstvakantie 2020

Reserveer het tafelgrillen in de Kerstvakantie van 2020 en dit wordt dan bezorgd in jullie vakantiehuisje op De Boshoek!

Online aanvragen
 
Tafelgrillen in Voorthuizen

Online aanvragen

Doe online eenvoudig een arrangement aanvraag!

Deze aanvraag is pas definitief na bericht van Events op de Veluwe en het ontvangen van de bevestiging. Ook wanneer het arrangement niet op jouw aangegeven dag/tijd mogelijk is, krijg je daar bericht van.

Datum is onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Datum is onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Wanneer er baby's bij zijn, kun je dit aangeven in het opmerkingen veld.