Events op de Veluwe
BBQ Voorthuizen

BBQ arrangement Voorthuizen

Geniet van een Smakelijk BBQ Arrangement bij Eetcafé Western Plaza

Laat je smaakpapillen dansen met ons verrukkelijke BBQ arrangement bij Eetcafé Western Plaza. Dit 2-gangen diner biedt een uitgebreide keuze aan heerlijke gerechten, van hartige soepen tot verrukkelijke stukken vlees!

Wat je kunt Verwachten

Het arrangement start met een voortreffelijke huisgemaakte soep van de week, geserveerd met knapperig stokbrood en romige kruidenboter. Voor het hoofdgerecht hebben we een smakelijke selectie aan vlees voor je klaargezet om te grillen en te braden. Geniet van sappige saté, BBQ-worstjes, ambachtelijke hamburgers, gemarineerde speklapjes en drumsticks. Bij het hoofdgerecht serveren we een assortiment aan friet, sauzen en verrukkelijke salades om je smaakervaring compleet te maken.

Opties voor Uitbreiding

Voor de liefhebbers is het mogelijk om de BBQ ervaring te verrijken met heerlijke gamba-spiezen of malse biefstuk, om je culinaire avontuur nog onvergetelijker te maken.

Kosten en Reserveringen

Dit culinaire avontuur is beschikbaar voor slechts €25,- per persoon, terwijl kinderen van 4 t/m 11 jaar kunnen genieten voor €18,50 per persoon. Het arrangement is te reserveren vanaf 4 volwassenen, perfect voor gezellige avonden met vrienden, familiebijeenkomsten of bedrijfsuitjes.

Maak je Reservering!

Verwen jezelf en je gezelschap met deze heerlijke BBQ-ervaring. Reserveer snel je tafel en verzeker jezelf van een onvergetelijke culinaire belevenis!