App met ons +31 (0) 342 47 12 97 info@eventsopdeveluwe.nl
HomeEvenementenBedrijfsuitjesVrijgezellenfeestFamilie en GroepenKinderfeestjesContactDagje uit op de VeluweVakantie op de VeluweInvesterenAlle uitjes/activiteitenGa uit eten in Voorthuizen

4-gangen Kerst diner

  1. 4-gangen Kerst diner

Diner tijdens de Kerstdagen in Voorthuizen

Een overheerlijk 4-gangen diner tijdens de Kerstdagen! Super! Een gezellig moment om met het gezin te gaan dineren. Ga lekker uit eten in Voorthuizen. Start met een heerlijke combi met o.a. zalmbombe en gevulde chapignon. Laat je tijdens het hoofdgerecht verrassen door de heerlijke smaken van de hertenbiefstuk, slibtong of beet Wellington! En het nagerecht? Dat is een verrassing van de chef! Daarna kun je genieten van een lekkere koffie met bonbon.

Kosten

€ 32,50 per volwassene
€ 11,95 per kind (4 t/m 11 jaar) 
Kinderen jonger dan 4 jaar mogen gratis mee eten

Reserveer direct online

Kerst diner met kinderen

Voor de kinderen is er een speciaal menu met een heerlijk tomatensoepje, lekker hoofdgerecht met friet + snack of pannenkoek en natuurlijk een kinderdessert! 

4-gangen Kerst diner in Voorthuizen

Bowlen tijdens feestdagen

Gezellig bowlen tijdens de feestdagen én ook dineren? Natuurlijk kan dat! Reserveer een bowlingbaan voor € 30,- per uur. Je kunt met max. 8 personen op een bowlingbaan.

Bowlingbaan reserveren

Coronamaatregelen

Volgens de geldende coronamaatregelen dien je in het bezit te zijn van een geldige QR-code in de CoronaCheck App. Ook dien je je te legitimeren, voor binnenkomst in het restaurant. 

Kerstmenu