Events op de Veluwe

Locaties

Diverse locaties

Events op de Veluwe werkt samen met meerdere partners om een zo compleet mogelijk aanbod aan activiteiten te kunnen bieden voor de lokale bewoner, vakantiegast en dagjes weg mensen.

Events op de Veluwe

Zelf is Events op de Veluwe gevestigd in Voorthuizen. Zij werkt vanuit Recreatiepark De Boshoek, waar vanuit diverse activiteiten aangeboden worden. Vanuit deze locatie kun je bijvoorbeeld een huifkartocht reserveren, bowlen, kinderfeestjes vieren en lasergamen. Uiteraard is het ook mogelijk om een overnachting bij te boeken, want er is een groot aanbod aan accommodaties passend bij elk gezelschap. Van 2-persoons hotelkamer tot groeps villa voor 24 personen.

Nog meer in Voorthuizen

Hotel De Boshoek

In Hotel De Boshoek kun je een zaal huren voor een vergadering, feest of jubileum. Maar ook voor kookworkshops en dinershows kun je in hier terecht. De dinershows worden gedeeltelijk verzorgd door Let us train you.

Recreatiepark De Boshoek

Op Recreatiepark De Boshoek kun je uiteraard overnachten. Maar er zijn tal van activiteiten die je hier kunt reserveren! Van kinderfeestje tot bowlen en van lasergamen tot Oud Hollandse spelletjes. Een aantal activiteiten wordt verzorgd door Let us train you.

Chalet-kopen.com
Geïnteresseerd in het aanschaffen van een nieuw of gebruikt recreatiechalet? Laat je informeren over de mogelijkheden van rendement, eigen gebruik en alle opties!

Buggy-huren

In Voorthuizen kun je de Veluwe gaan verkennen in een buggy! Vanaf 2 personen tot grote groepen kun je deze activiteit reserveren. Wij werken hierbij samen met Buggy-huren. Zij zijn gevestigd in Voorthuizen.

't Westdorp

Bij 't Westdorp kun je ontsnappen uit de boeren escape room én kun je met een groep de Boeren Buitenspelen reserveren. Een knotsgek spel waarbij gezelligheid, samenwerken en plezier voorop staat!

Activiteiten in Voorthuizen

Organiseer een dagje weg in Voorthuizen! Van kinderfeestje tot compleet dagje weg in Voorthuizen! Met gezin, familie of hele vriendengroep! Kies de leukste activiteit!
Dit is er te doen in Voorthuizen