Events op de Veluwe

Kerst in Voorthuizen

 
  1. Kerst in Voorthuizen
  2. Tafelgrillen en 4-gangen diner
  3. Bowlen tijdens feestdagen

Uit eten met kerst 2021 op De Veluwe

Het mag weer! Tijdens Kerstmis van 2021 zijn onze populaire arrangementen weer beschikbaar. Uit eten met z'n allen en natuurlijk ook tijdens de feestdagen. Via Events op De Veluwe kun je diverse arrangementen reserveren. Waaronder kerst tafelgrillen, 4-gangen kerstdiner én kerstbowlen! De culinaire arrangementen zijn natuurlijk prima te combineren met het bowlen, maar alles mag ook los gereserveerd worden.

Vier kerst op de Veluwe

Vier nu gezellig kerst op de prachtige Veluwe. Reserveer snel een van onze kerstarrangementen! Omdat de plekken omtrent de feestdagen beperkt zijn, is het natuurlijk ook fantastisch dat je op de andere vakantiedagen gezellig kunt dineren.
In de kerstvakantie van 24 december 2021 t/m 6 januari 2022 zijn de kerstarrangementen geldig.

Bowlen met kerst

Heb je zin in sfeervol en uitdagend vermaak tijdens de feestdagen? Breng dan een bezoekje aan onze grot van Bedrock Bowling. Ga tijdens de feestdagen met elkaar de uitdaging aan op de bowlingbaan. Onze interactieve bowlingbanen zijn voorzien van meerdere spellen, wat het bowlen nog uitdagender maakt. Uiteraard is bowlen met kerst uitstekend te combineren met een van onze andere arrangementen.

Dineren voor kerst

Dineren met de feestdagen? Verwen jezelf en jouw gezelschap met een speciaal samengesteld 4-gangen diner in Voorthuizen tijdens de kerstvakantie. Laat je verrassen met een heerlijk voor-, en hoofdgerecht dat bestaat uit hertenbiefstuk, slibtong of beet Wellington. Heb je meer zin om zelf te grillen? Dat kan zeker ook met ons tafel grill arrangement.

Sterker nog, om echt een onvergetelijke kerstvakantie te beleven, kom dan tijdens de kerstperiode naar Recreatiepark de Boshoek. Verblijf je hier, dan heb je namelijk de mogelijkheid om gezellig in jullie vakantiehuisje te tafelgrillen met elkaar. Geniet samen met het gezin of vrienden van heerlijk gegrilde vis, vlees, en groente

Coronamaatregelen

Volgens de geldende coronamaatregelen dien je in het bezit te zijn van een geldige QR-code in de CoronaCheck App. Ook dien je je te legitimeren, voor binnenkomst in het restaurant.