+31 (0) 342 47 12 97 info@eventsopdeveluwe.nl
Kerstborrel in Voorthuizen
Kerstborrel in Voorthuizen

Kerstborrel op locatie in Voorthuizen - Events op de Veluwe

  1. Kerstborrel in Voorthuizen

Vier de Kerstborrel op locatie met Events op de Veluwe

Met Kerst in aantocht is het natuurlijk tijd om het jaar af te sluiten met een feestelijke kerstborrel. Heb je nog niks gepland voor deze Kerst? Geen probleem? Met Events op de Veluwe kan jij een kerstborrel op locatie organiseren. Wij bieden verschillende arrangementen voor een kerstborrel aan.

Kerstborrel

Geen nood! De kerstborrel én een kerstpakket is dichterbij dan je denkt. In Voorthuizen kun je via Events op de Veluwe eenvoudig online reserveren. Kies voor de BASIC of LUXE en geniet 2 uur lang van lekkere hapjes en onbeperkt drankjes én wordt ontvangen met feestelijke bubbels!

Reserveer een gezellig onderonsje met jouw familie, medewerkers en collega's in een op-en-top kerstsfeer in Voorthuizen. Een welgemeend bedankje tijdens de Kerstdagen voor alle inzet van het personeel of een mooi gebaar naar familie, is nog nooit zo makkelijk geweest. Wil jij ook kerstpakketten weggeven tijdens de borrel? Dat kan? Bij ons kan je kiezen uit verschillende Kerstpakketten die je gemakkelijk bij ons kunt bestellen in combinatie met een kerstborrel op locatie.

Locatie voor de kerstborrel

Eetcafé Western Plaza op Recreatiepark De Boshoek zal de locatie voor de kerstborrel zijn. Deze locatie wordt voor de kerstborrel in op-en-top kerstsfeer aangekleed. Jullie worden enthousiast welkom geheten bij binnenkomst onder het genot van een glaasje feestelijke bubbels. In informele sfeer kun je samen met collega’s of familie genieten van een lekker hapje en drankje. Uiteraard is er ruim de gelegenheid om terug te kijken op het jaar en natuurlijk mag de toost op het nieuwe jaar niet ontbreken.

Reserveer Kerstborrel

Kerstborrel BASIC

  • Ontvangst met feestelijke bubbels
  • Notengarnituur en bittergarnituur (3 stuks p.p.) 
  • Onbeperkt drankjes (koffie, thee en Hollands gedestilleerde dranken) 
  • Duur: 2 uur

€ 19,50 p.p. excl. BTW 
€ 22,50 p.p. excl. BTW + 1 uur bowlen 

Kerstborrel LUXE

  • Ontvangst met feestelijke bubbels 
  • Notengarnituur, luxe hapjes (2 stuks p.p.) en bittergarnituur (1 stuks p.p.) 
  • Onbeperkt drankjes (koffie, thee en Hollands gedestilleerde dranken)
  • Duur: 2 uur

€ 24,50 p.p. excl. BTW 
€ 27,50 p.p. excl. BTW + 1 uur bowlen 

 

Kerstpakketten bestellen

Maak je kerstborrel op locatie compleet met een kerstpakket voor je werknemers. Voor personeel is het toch altijd een moment waar stiekem naar uitgekeken wordt. Natuurlijk is het altijd een grote verrassing voor iedereen wat er dit jaar in zit. Bij Events op de Veluwe kun jij je kerstpakketten laten verzorgen in combinatie met de kerstborrel. Wij bieden 2 verschillende kerstpakketten aan.

Kerstpakket bestellen

Jingle Balls Wine

Heerlijk kerstpakket met uiteraard een goede fles wijn, lekkere hapjes, snabbels en een heerlijk kaasje. 

€ 25,- per stuk excl. BTW

Jingle Balls Beer

Speciaal voor bierdrinkers: een lekker kerstpakket met een heerlijk Tripel biertje, nootjes, lekkere snabbles, kaasje en een boterhamspread.

€ 25,- per pakket excl. BTW

Upgrade je kerstpakket

Een Upgrade Deluxe van het Kerstpakket maakt de verrassing nog leuker! Bestel een Rituals of Veluwe Specialist waardebon voor een meerprijs van € 25,- toe aan het kerstpakket.

 
 
Kerstpakket bij Kerstborrel in Voorthuizen
 
Kerstpakket bij Kerstborrel in Voorthuizen

Activiteiten voor bij de kerstborrel

Op onze locatie voor de Kerstborrel kan je gemakkelijk één van onze activiteiten plannen. Op De Boshoek kan jij je Kerstborrel gemakkelijk combineren met een uurtje bowlen met het bedrijf of kan je kiezen uit één van de vele gezelschapsspelletjes. Onze activiteiten voor bedrijven zijn altijd leuk om te combineren met een kerstborrel op locatie. Zo zorg je direct voor een ontspannen en uitgelaten sfeer tijdens de borrel!

Reserveer Kerstborrel in Voorthuizen