Events op de Veluwe

High Tea in Voorthuizen

  • Samen genieten en ontspannen
  • Lekkere hapjes zelf proeven
  • Koken op een heus kookeiland

 

Ontdek Genot: High Tea in Voorthuizen

Verwen jezelf en je vriendinnen met een heerlijke high tea, perfect voor ontspannen gesprekken en culinair genot. Tijdens onze High Tea geniet je onbeperkt van thee of koffie, vergezeld van diverse zoete en hartige lekkernijen. Proef van luxe broodjes, mini-wraps, dagverse soep en een variatie aan smaakvolle zoetigheden.

Deze ervaring is een ideale keuze voor een vrijgezellenfeestje of een gezellig samenzijn met de meiden. Wil je een leuke teamactiviteit organiseren? Combineer de High Tea dan met een kookworkshop voor een memorabele dag vol genot.

Wat is een High Tea eigenlijk?

De High Tea, een Britse traditie die teruggaat tot de 19e eeuw, overbrugt de tijd tussen lunch en avondeten. Origineel was de High Tea eerder een stevige maaltijd voor arbeiders, geserveerd rond 17:00 of 18:00 uur, bestaande uit hartige gerechten zoals vleeswaren, kaas, brood en soms warme gerechten.

Daarentegen was de 'afternoon tea' meer een lichte, sociale gelegenheid voor de hogere klassen, genomen tussen lunch en avondeten rond 15:00 of 16:00 uur. Hierbij werd thee geserveerd met zoete lekkernijen zoals scones, cakejes en sandwiches.

Tegenwoordig combineren High Tea's vaak elementen van beide tradities: een scala aan zoete en hartige hapjes, geserveerd met thee en soms koffie. Deze informele en culinaire ervaring is perfect voor gezellig samenzijn, zoals een vrijgezellenfeestje of een ontspannen middag met vrienden.

Geniet van deze heerlijke traditie en ontdek jouw favoriete High Tea bij ons!

High Tea combineren met een kookworkshop of andere activiteit

Naast de ‘gewone’ High Tea kun je ook kiezen voor de combinatie met een kookworkshop bij Restaurant Hotel de Boshoek. Hierin wordt het grote kookeiland van Hotel De Boshoek voor jou en je gezelschap opgepoetst en leer je de verschillende hapjes klaarmaken die in een High Tea centraal staan. Vervolgens kunnen jullie heerlijk genieten van de zelfgemaakte creaties. Een originele middag waar genieten en samenwerken centraal staat. Voorafgaand aan deze workshop, kan jij je dag ook aanvullen met leuke activiteiten, zoals bowlen of een escape room. Ontdek al onze arrangementen voor een dagvullende activiteit. 

Wil je wel helemaal ontzorgd worden, maar ben je toe aan iets sterkers dan thee? Dan zul je onze High Wine eens geprobeerd moeten hebben! Hier is de thee vervangen voor wijn en er worden verschillende borrelhapjes bij geserveerd. Een High Wine is het ideale vrijgezellenfeest voor vrouwen.

Speciaal voor kinderen hebben wij een High Tea kinderfeestje die leuk te combineren is met bowlen of midgetgolf

Ontdek de Smulpret van onze Kids High Tea!

Bij ons draait de Kids High Tea om lekker smullen, en onze kok heeft daar zeker voor gezorgd! Smul van een mini-hamburger, knapperige frietjes met smakelijke mayonaise, een pannenkoek overgoten met Nutella en poedersuiker, en verrukkelijke ranja.

Tijdens deze High Tea moedigen we creativiteit aan! Maak je eigen smikkelketting met chipjes en geniet van heerlijke feestelijke snoepsushi. Dit maakt onze Kids High Tea tot een compleet feest voor de smaakpapillen.